Haberler

Sağlık Bakanı Koca'dan İstanbul uyarısı: Risk devam ediyor

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üçüncü zirvenin yaşandığı İstanbul'da ağır koronavirüs hastalarında artış yaşandığını belirterek, "Risk devam ediyor, kısıtlama olmayan zamanları da mecbur olmadıkça evde geçirelim" dedi.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından kentte koronavirüsü salgınıyla ilgili toplantı yapıldığı açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlık ettiği değerlendirme toplantısına bakan yardımcıları, başkanlar, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve başhekimlerin katıldığı aktarıldı.

BAKAN KOCA ACİL DURUM HASTANELERİNİ ZİYARET ETTİ

Bakan Koca, sosyal medya hesabından İstanbul'da Prof. Dr. Feriha Öz ve Prof. Dr. Murat Dilmener acil durum hastanelerini ziyaret ettiğini duyurdu.

Koca, paylaşımında hastanelerin üstlendiği yükü ve yatan hastaların durumunu yerinde değerlendirdiklerini ifade ederek "Artan ağır hastaların takibinde üstlendikleri sorumluluk, İstanbul'da pandemi kontrolünde büyük yer tutuyor" dedi.

"İSTANBUL'DA AĞIR HASTA ARTIŞI VAR, RİSK DEVAM EDİYOR"

Toplantıyla ilgili Bakan Koca da bir paylaşım yaparak "İstanbul'da ağır hasta artışı var, risk devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Koca, şunları belirtti: İstanbul'da Sağlık yöneticilerimizle haftalık değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Pandemi yönetimi ve sağlık hizmetlerimizin durumunu gözden geçirdik. İstanbul'da ağır hasta artışı var; risk devam ediyor. Kısıtlama olmayan zamanları da, mecbur olmadıkça evde geçirelim.

Sağlık Bakanı Koca'dan İstanbul uyarısı: Risk devam ediyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (6)

ahmet:

yeter artılk yuzlerce insal ölüyor ne vetirecekseniz ne yapacaksanız yapın artık sizin gayeniz insanlar daha fazlamı ölüm yasasın sizin amacınız ne yasaksa yasak getir kardesim getir kapatacaksan kapat kardesim kapat dalgamı geciyorsunuz yok 8 10 yok 10 13 nebuya yapacaksanız işinizi düzgun yapın boş boş uygulamar tam kapat kardesim tam daha bu kafayla giderseniz faturayı siz ödersiniz biz de cabası yapıyorsunuz bişey tam yapın

0
1
yanıtYanıtla
GHHJ:

KAMYON ŞÖFÖRÜ KONUSUYOR DINLEYIN. SAYILARA DA ALDIRIS ETMEYIN KÜLLİYEN YALAN

1
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

Bakanın burada öneri yerine . sorunlara BAKAN olarak bir cozum bulmalı. Öneri sunarsa kim yerine getirecek?

0
1
yanıtYanıtla
veli:

Bu şuna benziyor: Hırsıza hırsızlık yapma diyorsun. Seni mi dinleyecek? İnsanlara evde kal diyorsunuz. İnsanlar buna uymayacak tabi ki herkesin kendine göre bir bahanesi olacak. Hükümet olarak sizin ciddi önlemler almanız gerek.

0
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Dolar yükseliyor hükümet seyrediyor seyrediyor iş işten geçince faiz yükseltiyor. Pandemi yükseliyor hükümet seyrediyor seyrediyor iş işten geçince sokağa çıkma yasağı alıyor. Bu çocukça sokağa çıkma yasağı olmaz en az 4 gün tüm ülkede olmalı. . .

0
0
yanıtYanıtla
ÖNERİ DERKEN:

çalışanlar hariç yasak getirin o zaman!kadınlar adamlar parklarda cirit atıyor!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title