Sağlık Bakanı koca o haberi paylaştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, İngiliz kanalı Skynews'in Türkiye'nin pandemi başarısını övdüğü bir haber paylaştı.

Sağlık Bakanı koca o haberi paylaştı!
Sağlık Bakanı koca o haberi paylaştı!
Türkiye'nin pandemideki başarısına bir çok ülkeden övgüler gelmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ingiliz Sky News kanalının Türkiye'nin pandemi başarısını takdir ettiği bir haberi sosyal medya hesabında paylaştı. 

Koca, son günlerde koronavirüsle mücadeleye getirilen eleştirilere yanıt anlamında bir tweet paylaştı.

“Salgın boyunca, ülke olarak bazı başarılarımız anlatıldığında, kimileri bu başarılara ‘Türkün Türk'e karşı Türk propagandası!' dedi” ifadelerini kullanan Koca, “Birazdan İngiliz'in İngiliz'e Türkiye propagandasını izleyeceksiniz” diyerek bir video paylaştı.


Videoda SKY NEWS'in Türkiye Sağlık Bakanlığı'nın filyasyon ekipleriyle evlere giderek test yaptığı, 45 günde inşa edilen hastaneler ve hekimlerin hastalara müdahalesi yer aldı.

Paylaşımına “Hekimlerimizle, sağlık sistemimizle gurur duyalım” notunu düşen Koca, “İngiltere'nin önde gelen TV kanallarından SKY NEWS, Türkiye'nin salgınla başarılı mücadelesini, yaptığı özel haberle gündeme taşıdı. Haberde; filyasyon ekiplerimizin hastalığın takibinde dedektif gibi çalıştığı, erken ve yoğun müdahalenin tedavide başarı getirdiği vurgulanıyor” dedi.