Sağlık alanında Giresun çok gelişti

SİYASET 20.03.2017 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2495+ kez okundu.
 

Sağlık alanında Giresun çok gelişti

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunarak hastane yönetimiyle görüştü.
Giresun'un, sağlık alanında geldiği noktayla, birçok ile göre farkını ortaya koyduğunu dile getiren Milletvekili Öztürk, son 14 yılda sağlığa ayrılan ödenek ile yatırım, donanım, cihaz ve teknik destek gibi ihtiyaçların karşılanarak sağlık alanında Giresun ve Türkiye'nin çok farklı bir noktaya geldiğini söyledi.  Milletvekili Öztürk, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana 'Önce insan' anlayışı ile yola çıktığını ve o günden itibaren uygulanan başarılı sağlık programlarının uluslararası kurumlar tarafından da kabul görülüp, örnek gösterildiğini sözlerine ekledi. Ayrıca, burada hastanede yatan hastaları da ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Öztürk, doktorlardan hastaların durumları hakkında bilgi aldı. Hasta yakınlarıyla bir süre görüşen Milletvekili Öztürk, tüm hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, acil şifalar diledi.  
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunarak hastane yönetimiyle görüştü.
Giresun'un, sağlık alanında geldiği noktayla, birçok ile göre farkını ortaya koyduğunu dile getiren Milletvekili Öztürk, son 14 yılda sağlığa ayrılan ödenek ile yatırım, donanım, cihaz ve teknik destek gibi ihtiyaçların karşılanarak sağlık alanında Giresun ve Türkiye'nin çok farklı bir noktaya geldiğini söyledi.  Milletvekili Öztürk, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana 'Önce insan' anlayışı ile yola çıktığını ve o günden itibaren uygulanan başarılı sağlık programlarının uluslararası kurumlar tarafından da kabul görülüp, örnek gösterildiğini sözlerine ekledi.
 Ayrıca, burada hastanede yatan hastaları da ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Öztürk, doktorlardan hastaların durumları hakkında bilgi aldı. Hasta yakınlarıyla bir süre görüşen Milletvekili Öztürk, tüm hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, acil şifalar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.