Safranbolu’da Muharrem İnce Coşku ile Karşılandı

Safranbolu’da Muharrem İnce Coşku ile Karşılandı

Yayın: 20.03.2019 21:36
Paylaş:
A+ A-

CHP Eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Safranbolu’da yoğun bir kalabalık ve coşku ile karşılandı.

İlk olarak Yenice’de halka seslenen İnce, daha sonra Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda binlerce kişiye seslendi. Meydanı dolduran kalabalığı gören İnce, Millet İttifakı’nın CHP’li Safranbolu Belediye Başkan adayı Elif Köse’ye “Bu iş tamam” dedi.

BEKA SEÇİMİ VAR DEMEK MEMLEKETE KÖTÜLÜK YAPMAKTIR”

“Meydanlarda memleketin beka sorunu var derseniz, memlekete kötülük yaparsınız diyen İnce bunu da şu sözlerle açıkladı:“Bu seçim neden bir beka seçimi olsun ki? Beka seçimi demek şu demektir, memleketin geleceği tehlikede demektir. Eğer meydanlarda memleketin beka sorunu var derseniz, memlekete kötülük yaparsınız, Avrupalı Amerikalı bir yatırımcı alman İngiliz iş adamı Türkiye’ye bir turizm tesisi kurmak istese Türkiye Cumhurbaşkanını dinlediğinde Türkiye de beka sorunu varmış geleceği karanlık, var olma yok olma sorunu varmış Türkiye’ye gitmeyeyim der. Meydanda beka seçimi var demek memlekete kötülük yapmaktır.”

“SAFRANBOLU’YA KADIN ELİ DEĞMELİ MİMAR ELİ DEĞMELİ”

İnce, “Elif Hanım bu iş olmuş. Bu seçim, bir belediye seçimi, bu seçim suyumuzu, yolumuz, çöpümüzü imarımızı, yardımımızı, ağaçlarımızı, parklarımızı, çiçeklerimizi, kimliğimizi, kentimizin yaşanabilir alanlarını güzelleştirecek, onları yönetecek birini seçeceğiz. Seçeceğimiz kişi, kanun çıkarmayacak, vergi koymayacak, polisiye işlere bakmayacak, bu işlerden anlayan bir kadın eli, mimar eli değecek Safranbolu’ya. Siz Türkiye’nin ayrıcalıklı bir şehrisiniz, siz Türkiye’nin kimlikli, kişilikli, Avrupa’da korunan şehirleri gibi, Avrupa’da gezerken, orta çağı yansıtan güzel şehirler vardı, buraya gelirken ‘işte Safranbolu’ dedi, çağdaş, sosyal demokrat bir belediyeye yakışan bir şehir burası” diye konuştu.

“BEKA SORUNU SEÇİMİ DEĞİLDİR, ZEKA SEÇİMİDİR”

Bu seçimin Beka sorunu seçimi olmadığını, Zeka seçimi olduğunu ifade eden İnce; “Beka’nın açılımı Bahçeli, Erdoğan, Koltuk Aşkı dır, Türkiye’nin durumu şuan soğan kuyruğundan ibaret. Bu seçimin sloganı ne biliyor musunuz? Bu seçimin sloganı şu, yiğit muhtaç olmuş kuru soğana nasıl oy vereceksin seni soyana. Neymiş o kuyruklar varlık kuyruğuymuş. Valla ben 55 yaşındayım. Kuyruğun da varlıklısını yeni duydum. Yani o kuyrukta iki kilo domates almak için , iki kilo soğan patates almak için kuyruğa giren bir zengin gördünüz mü hiç Onlar diyor yokluk kuyruğu değil varlık kuyruğu diyor. Yalandan kim ölmüş .Hani atma Recep din kardeşiyiz diye buna denir işte. Eğer kuyruklar varlık yokluk kuyruğu diye ikiye ayrılıyorsa yalanlar da ikiye ayrılır. Normal yalanlar bir de kuyruklu yalanlar. Türkiye hiç bu duruma düşmemişti. Tarihin hiçbir döneminde bu duruma düşmedi. Et bitti Türkiye’de. Et Sırbistan’dan geliyor. Tüp bitti, yumurta bitti domates bitti, patates bitti soğan bitti, ahlak bitti, vicdan bitti. Her gün gazetelerde uyuşturucu , tecavüz. Her türlü pislik var Türkiye’de. Yazık günah memleketimin haline. Soğan kuyruğu olur mu ya. Soğan soğan bu. İran’dan soğan alıyorsun. Dün Alaplı’daydık. Alaplı’da dar bir sokaktan geçerken kuru fasulye kokusu geldi burnuma. Ya ne güzel kuru fasulye koktu dedim. Türkiye’nin en meşhur yemeğimizdir bizim değil mi. Kuru fasileye Çin’den geliyor. Soğan İran’dan geliyor. Yağ Tunus’tan geliyor, Doğalgaz Rusya’dan geliyor, tencereler Fransız malı. Yemeğin adı Türk Kuru fasulyesi öyle mi. Bakın bu Türkiye üretmeyen bu Türkiye eninde sonunda büyük problemler yaşar. Türkiye üretmelidir. Türkiye’nin köylüsü çiftçisi üretmelidir, Şimdi seçimden sonra yapacaklarını söylüyorum size. Seçimden sonra varlık fonu kurdular ya. Varlık fonunun içinde Ziraat Bankası var, onun yanında Halk Bankası var, onun yanında ÇAYKUR var, Tük Hava Yolları var. Borsa İstanbul var. Hepsini bir paketin içine koyup seçimden sonra bu milletin yüz yılda kurduklarını haraç maraç satacaklar. Bunu ancak siz dur dersiniz. Siz 31 mart günü restinizi çekerseniz, oyununuzu doğru düzgün kullanırsanız buradan karlı çıkarız. Seçimden önce meydanlardaydık ben söz verdim. Polislere, öğretmenlere, ebelere, din görevlilerine, uzman çavuşlara size 3600 göstergeyi vereceğim dedim. Seçilirsem 41 gün içerisinde vereceğim bunları dedim. Erdoğan çıktı bende vereceğim dedi. O seçi geçti ikinci seçim geldi hala vermedi. Bana ne diyor meydanlarda bana bak Muharrem diyordu. Safranbolu’dan sesleniyorum bana bak Recep bu 3600 ü ver çocuklara” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, CHP Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer’in eşlik ettiği İnce’ye konuşmasının ardından çeşitli hediyeler verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 zanlı tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli R.E'nin iş yerinde yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Başka bir uyuşturucu operasyonunda yakalanan E.K'nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

İl merkezinde şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada ise uyuşturucu madde ve pompalı tüfek ile 12 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü H.S, sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.