WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

SAFRANBOLU’DA 10 BİN LAVANTA FİDANI DİKİLDİ

Bu haber 11 Kasım 2019 - 13:24 'de eklendi ve 2.835 kez görüntülendi.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ‘’BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİ KAPSAMINDA TÜRKİYE’NİN 81 İLİNDE 2 BİN 23 NOKTADA EŞ ZAMANLI OLARAK 11.11’DE 11 MİLYON FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ YAPILDI. PROJE KAPSAMINDA SAFRANBOLU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DA BEŞTEPELER BÖLGESİNDE 10 BİN LAVANTA FİDANI DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Beştepeler bölgesinde gerçekleştirilen 10 Bin lavanta fidanı dikimi etikinliğine Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eflani Kaymakamı Burak Öz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Safranbolu Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Ali Sami Acar,  Safranbolu Orman İşletme Müdürü Sema Altunay ve ilçe Orman İşletme Personelsi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri, İlköğretim okulları öğretmen ve öğrencileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve temsilcileri, Safranbolulu vatandaşlar katıldı. Etkinliğin ardından İlçe Orman İşletme Müdürlüğü tarafından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.