Safranbolu Belediyesi Vatandaşın Kapısını Çalıyor

Safranbolu Belediyesi Vatandaşın Kapısını Çalıyor

Yayın: 23.02.2021 21:27
Paylaş:
A+ A-

Sosyal belediyecilik kapsamında yeni bir uygulamayı hayata geçiren Safranbolu Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini almak üzere (Derman) adıyla bir ekip kurdu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede ekipler, Safranbolu genelinde mahalle sokak ve caddeleri gezerek vatandaşların kapısını çalıyor. Kapıları çalınan vatandaşlara talep, şikayet ve önerileri soruluyor. Vatandaşın şahsi ve kentle ilgili şikayet ve önerileri alınarak belediyenin ilgili birimlerine iletiliyor. Ekipler, Belediye Başkanı Elif Köse’nin selamını ilettiği vatandaşlara ayrıca su tasarruf aparatı, Türk Bayrağı, Belediye’nin Altın Safran Gazetesi, mahallelere yapılan hizmet broşürü ve su tasarrufu konusunda bilgilendirici broşürler götürüyor.
Safranbolu’da kapısı çalınmadık hiçbir hane bırakılmayacağını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Daha ulaşılabilir bir belediye olmak için hayata geçirdiğimiz projelerimize bir yenisini daha ekledik. Bu projemizle vatandaşlarımızın sadece belediyemizden talep ettikleri değil diğer kamu kurumları ile ilgili resmi işleyişi bilmeyenler için danışmanlık hizmeti de vereceğiz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tekkeköy’de “23 Nisan” kapsamında bando gösterisi ve vosvos turu düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bando gösterisi ve vosvos turu gerçekleştirildi.

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte bando gösterisi ve vosvos turu, Murtaza Oktav Otobüs Terminali önünden başladı.

Tekkeköy Kaymakamlığı önünde sona eren etkinlikte halk oyunları gösterisi de düzenlendi.

Programa Kaymakam Polat Kara, Tekkeköy Belediye Başkan Vekili İsmail Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erdal Özdemir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Erdoğan, İlçe Mal Müdürü Alper Altınbulak, Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Elif Kırımlı ve Murat Güven ile okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.