Safir Öğrencileri Başarıya  Doymuyor

Elde edilen başarılarla dolu dönemi tamamlayan ve ara tatile çıkan öğrencilin başarısı, velilerini ve okul idaresini de gururlandırdı.

Elde edilen başarılar içinde, spor alanında Güreşte Ali SAFAROV 2005-2007 Doğumlu Analig Güreş müsabakasında 85 kilogramda Kocaeli İl 1.si, Kürek çekme yarışlarında 1000 metrede  Ayşe BAYDAR 1,48.02 saniye rekor ile Türkiye şampiyonu, yine Kürek çekme erkekler kategorisinde takım olarak Emirtzan Chatip MOUSTAFA, Efe SUBAŞI, Muhammet Yusuf MAYTALMAN Türkiye şampiyonu oldular.

Safir Koleji öğrencileri sadece spor alanında değil akademik anlamda da başarılarını gösterdiler ve Uluslararası geçerliliği olan İngilizce dil becerilerini ölçen PQS sınavında da üstün başarılar gösterdiler.

Kampüs Müdürü Mehmet ÇUHADAR,  “Öğrencilerimin hem spor alanında hem de akademik anlamda bu üstün başarılarıyla gurur duyuyorum ve bu başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonra da başarıların artması için okul olarak öğrencilerimize her türlü imkan ve desteği sağlamaya devam edeceğiz”  şeklinde açıklamada bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817