Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sadullah Kavak 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sadullah Kavak memleketi Kahramanmaraş’ta görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Gelecek Partisi Kurucular kurulu üyesi Sadullah Kavak Parti çalışmaları sebebi ile şehir dışında olmasına rağmen Kahramamaraş’ta görev yapan gazetecileri 10 ocak çalışan gazeteciler gününde unutmadı telefonla olsa bile arayarak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

Sadullah Kavak ; Haber almak, haberdar olmak en temel insani ihtiyaçlardan biridir. İletişim teknolojilerinin hayatımızı sardığı günümüzden geriye doğru baktığımızda, bu ihtiyacın insanlık tarihi kadar eski olduğunu görüyoruz. Matbaa, basın, medya derken, bugün hayatımıza giren yeni iletişim teknolojileriyle birlikte, söz konusu ihtiyacın artarak devam ettiği bir gerçektir.

Halkımızın kanaat ve beklentilerini, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyorsunuz. İyiyi kötüyü, yanlışı doğruyu, olanı olması gerekeni, hayata dair ne varsa gündeme taşıyorsunuz.

 Gece gündüz demeden çalışıp toplumumuzun bilgi ihtiyacını karşılıyor, çok kıymetli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Büyük emekler vererek, hem çok önemli bir kamu hizmeti veriyorsunuz hem de toplumsal hafızamızı tarihe not düşüyorsunuz.

Bu inanç ve düşüncelerle, daha iyi çalışma imkân ve koşullarına kavuşmanızı temenni ediyor, tüm basın çalışanlarının, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum dedi.