Haberler

Sadri Şener'den Muharrem Usta'ya Cevap: Ben Şampiyon Yaptım

Güncelleme:

Muharrem Usta'nın "Eski başkanlar borçları ödesin" açıklamasına Sadri Şener, "Ben takımı şampiyon yaptım, yapmayanlar ödesin" yanıtını verdi.

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, mevcut başkan Muharrem Usta'nın "Ben yönetimim dönemimde gerçekleştirdiğim borçlanmayı üstleneceğim. Benden önceki yönetimler de kendi dönemlerinde yaptıkları borçlanmaları karşılasınlar" ifadelerini yorumladı.

Haber61 Spor Servisine konuşan Şener, Usta'nın açıklamalarını tuhaf ve komik olarak yorumladı.

"TUHAF VE KOMİK BİR AÇIKLAMA"

Sadri Şener, "Biz onları ödeyelim ama herkesin döneminde alınıp satılan futbolcuların paraları da bize mi verilecek. Tuhaf ve komik bir açıklama yapmış. Bu iş zıvanadan çıktı. Kaçıp kurtulma formülleri gibi bir şey haline döndü. Peki o zaman herkes hibe ettiklerini de geri alacak mı? Mesela ben kendi dönemimde hibe ettiklerimi geri alacak mıyım? O zaman geçmişe dönük bütün başkanlar hesap kitap yapsın. Böyle kulüp zarara girer. O zamanın 3 Milyon Doları, faiziyle ve bu zamanki kurla birlikte çok büyük bir para çıkar. Bu olmaz, kulübe ayıp olur. Ben 177 Milyon TL borç ile kulübü bıraktım. Ama kazanılmış bir lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu vardı. Beşiktaş'ın 2 Milyar TL borcu var. Ama kazandığı iki şampiyonluk ve Avrupa başarıları var. Kulüpte hiç bir başarısı olmayanlar bu borcu ödesin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Muharrem Usta Trabzonspor Sadri Şener Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

YARGIÇ:

ŞAMPİYON YAPTIM DEMİŞ YA LA ÇOK GÜLDÜM KUPA NEREDEYMİŞ PEKİ..KESİN 12 DEN SONRA SÖYLEMİŞTİR..

12
9
yanıtYanıtla
SABRİ:

LA BU SADRİ MANYAK SEN NE ZAMAN TAKIMI ŞAMPİYON YAPTIN BE UŞAĞUM HAYAL ALEMİNDE YAŞAYSIN

2
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

FIFA ,UEFA VE TFF FENERBAHÇENİN ŞAMPİYONLUĞUNU TESCİLLEMİŞTİR GERİSİ TRAŞ...

2
0
yanıtYanıtla
SAMSUNLUU:

PEKİ NEDEN O SENE ŞAMPİYONLAR LİĞİNE FENEV GİDEMEDİ

yanıt0
yanıt0
YARGIÇ DENEN KİŞİYE CEVAP:

2011 SÜPER KUPANIN HALA OYNANMADIĞI VE UHEFA NIN 2011 DE ŞAMPİYON KİMİ TESCİL EDİP ÇAĞIRDIĞINI (TRABZONSPOR ) ONOUN İÇİN ARAŞTIRIP BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRDİN. BELKİDE OLMAK İSTEMİYORSUN . BAŞARILAR ANCAKK TFF İÇİNDE GEÇERLİ . TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI NI YÖNETENDE ONLAR DEĞİLMİ . HIRSIZI , ADALETSİZLİĞİ TRABZONSPOR LULAR HİÇ SEVMEMİŞTİR , HER ZAMAN İNANDIK , HAK ETTİK , HARAM İLE FUTBOLDA BAŞARI KAZANMADIK. DİYEBİLEN LERİN İÇİNDE BİR TRABZONSPOR BİRDE BURSA VARDIR

0
2
yanıtYanıtla
mehmet sarı:

TS rakibi kendi içinde. . . TS 12 maçta tek maç yenilmiş bu süreçte güneş terim aykut üçer maç kaybetmiş hemen istifa sesleri . . . durum böyle olunca sabırsızlar hep kaybediyor ALLAH C. C sabredenlerle beraberdir. .

1
1
yanıtYanıtla
LİV hospital. FEner sponsorudur:

Trabzonsporsa baglarız maçı merak etme. . İmajını külübe bulaştıran başkan.

1
0
yanıtYanıtla
KaraKartal:

Yaaa offf. . . . Valla Trabzonspor''un şu karasızlığı beni Beşiktaşlı olaral bezdirdi ki Trabzonsporluları hiç düşünemiyorum. . . Bence Trabzon halkı ve Trabzonspor yönetimi bir toplantı yapıp karar alsın;''Siyasete mi yamanacaklar, yoksa şampiyonluğu mu savunacaklar'' galiba tüm mesele bu.

1
0
yanıtYanıtla
CEYHUN:

siz hamsi yiyin futbol size göre değil

0
0
yanıtYanıtla
OFli:

MUHARREM USTA . sen trabzona şaibe karıştırdın. sen trabzona şike lekesini bulaştırdın. şimdi . laf salatası yapıp yalan söylüyorsun. Söyledigine kendi bile inanmıyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title