Gol atmadığı bir Göztepe kaldı!
Fenerbahçemizin yıldız golcüsü Vedat Muriqi, bu hafta oynanan Gençlerbirliği maçında da iki gol attı ve Süper Lig'de özel bir istatistiğe çok yaklaştı.
news_image

Fenerbahçemizin başarılı forveti Muriqi, Gençlerbirliği maçında da golünü atarak ilginç bir istatistiğe imza atmaya çok yaklaştı. Kosovalı oyuncunun böylece Süper Lig'de bu sezon mücadele eden takımlardan gol atamadığı sadece Göztepe kaldı.

Vedat Muriqi kariyeri boyunca Süper Lig'de Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçemizin formalarını giydi. Muriqi toplam 93 maça çıkarken 33 gol atmayı başardı.

Eski takımlarına da gol attı

Vedat Muriqi daha önce forma giydiği Gençlerbirliği karşısında bu hafta iki gol atarken Ç.Rizespor forması giyerken Fenerbahçemize gol atmıştı. Kosovalı oyuncu Ç.Rizespor'a karşı ise Gençlerbirliği forması altında gol bulmuştu.

Geçen sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a gol attı

Vedat Muriqi geçen sezon Ç.Rizespor forması giyerken Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçemize gol atmıştı. Vedat Muriqi'in en çok gol attığı takımlar ise Başakşehir ile Kasımpaşa oldu.

Bu takımlara karşı Vedat'ın 3'er golü var. Vedat, hali hazırda Süper Lig'de yer almayan Akhisarspor'a 3 gol, Gaziantepspor'a 1 gol atmıştı.

Göztepe karşısında kupada golü var ama Süper Lig'de atamadı

Vedat Muriqi, Göztepe karşısında kariyeri boyunca kupa maçlarında 1 gol atarken lig maçlarında gol bulamadı. Bu sezon sakatlığı nedeniyle Göztepe deplasmanında kısa süre oynayan Kosovalı oyuncu bir gol pası vermişti ancak gol atamamıştı. Bu hafta Sivasspor'a karşı oynayacak Fenerbahçemizde Vedat Muriqi'in daha önce 1 golü bulunuyor.



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Mobil


///