Dr. Haydar Dümen Sadece can yakıyor
HABERİ PAYLAŞ

Sadece can yakıyor

Haberin Devamı

Erkekler büyük cinsel organ peşinde. Gelen sorular bitmiyor. Beyler, elinizdekiyle idare edin ve büyüğüne özenip bencil davranmayın. Cinsel organ ne kadar büyükse eşiniz o kadar acı çeker, mutsuz olur. Onun canının yanması hoşunuza gider mi?

BÖYLE SORU YOK!

Havalar benim kuşu vurdu

22 yaşındayım, havaların dengesizliği kuşu vurdu. Bazen ötüyor, bazen küsüyor. Nasıl yola gelecek? Baharı beklesem düzelir mi?

CEVAP

Kuşun türünü bilemeden bir şey diyemem okurum. Kuş vardır, avına pusu kurar. Kuş vardır, meyveyi dalında soyar. Bir başkası atların dışkısında yem arar. Kimi baharı bekler, dişisini o zaman döller. Serçeler günde 50 kez bu işi yapar. Horozlar harem kurar. Seninki bence akbaba. Pusuya yatıyor, dişine göre yiyecek bulunca atlıyor ki sana soruyu sorduruyor. Çünkü almış iradeni eline, bağlamış seni kendi yöntemine, bence mahkum etmiş el emeğine. Sorun yok, organ da gerçek yemi bulunca yemek ne kelime yutacak!!!

Bakireliği fark eder mi?

50 yaşında kadın evlenirse bakire olup olmaması önemli mi, fark eder mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bu soruyu tersine çevirelim, “50 yaşında bir erkeğin hiçbir kadınla denemesi olmamış, önemli mi?” deseydin. Önemli ne kelime, cinselliği gün sayıyor derdim. Deneyimi olmayan kişi, sanki acemi bir çaylak, avına baka baka ne yapacağını bilemeyen bir avanak derdim. Diyelim ki sen gençliğinde bir kaza geçirdin, bekaretini yitirdin. “Erkek ne der?” diye soruyorsan, hiç ilişkisi olmayan bir erkeğin o yaşta ya gözü miyop ya da organı sönük bir top derdim ve eklerdim: Bu olaylar kim kime dum dumadır. Durumlar sadece iki kişinin ruh yapısına bağlıdır.

Büyük diye çok endişeliyim

25 yaşındayım. 6 aydır nişanlıyım. Cinsel organım büyük. Daha önceki tecrübelerim sıkıntılıydı. Nişanlıma söylemedim. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, 6 ay daha nişanlı kal. Yavaştan, incitmeden onu hazırla. Örneği başkalarından ver. “Adamın birinin büyükmüş, mutluluklarına sanki asit dökmüş. Suç adamın, nişanlısını ağır ağır alıştırmamış. Böylece santim santim yol almalı, ona da fırsat tanımalı, el ele hedefe ulaşmalıydı”diye noktayı koy. Hemen başka konuya geç. Havadan, sudan, şiirden, çiçekten derken elini tut, arada bir sarıl. Nişanlın hisseder, meraklı ya da kuşkuluysa “Şuna bir bakayım” derse izin ver. Dikkat ereksiyon durumunda olmaması gerekir!

Hep ereksiyon halinde

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşım bana dokunamadığı halde cinsel organı hep ereksiyon halinde. Açıklaması ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, sana karşı fazla tahrik oluyor. Yemeklere karşı iştahı çok olan, aç birini düşün. Çok beğendiği bir yemeği görünce ağzın nasıl sulanıyorsa, sevgilinin yaşadığın olay da bu. Refleks olarak penisi sertleşiyor. Pek önemli bir durum değil.

Neden böyle isteksizim?

5 yıllık evli kadınım. 3 yaşında çocuğum var. Çocuğumuz olduktan 5 ay sonra bende cinsel isteksizlik başladı. Yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, nedeni organla değil, ruhla ilgili. Çocuğu olunca kadının annelik görevi öne çıkıyor. Uygun bir hekimle yapılan tedaviler yararlı olabilir. Amma değişim ve dönüşüm zaman alacak. Bu gözünüzü korkutmasın. Romantizm işinize yarar...

Acı çekmesin istiyorum

26 yaşındayım. Yakında evleneceğim ama penisimin büyüklüğü beni korkutuyor. Eşime acı değil, zevk vermek istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, vereceksin. Büyüklüğü teknik olarak çözmeye çalışacağız. Hele bir evlen ya da evlenmeden 3 gün önce uzmana git. Burada kadına da kolaylık sağlamak gerekiyor. Bu ikisini yan yana getirmeyi başarırsan zorluk aşılır.

Kilo sertleşmeyi azaltır mı?

18 yaşındayım, 1.80 boyundayım. 10-15 kilo fazlam var. Kilo sertleşmeyi azaltır mı? Bir de kilo penisin küçük görünmesine neden olur mu? Zayıflarsam büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, soruların hepsini unut. Ne yap et, kilo ver. Sana 6 ay ile 1 yıl arasında süre veriyorum. Boyunun son 2 rakamının ölçüsünden 2 kilo aşağıda olmanı istiyorum.

Bozulmuş olabilir mi?

20 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisim vajinasına değdi. Bana iç çamaşırında kan gördüğünü söyledi. Sonra ilişkiye girdik. 1 haftadır kanaması var. Kızlığı bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının kızlık zarı ‘Elveda’ dedi. Eee ne yapalım bir ucu sende bir ucu onda sende sorumluluk almazsın. Bundan sonrasını erdemli ve insancıl boyutlarda karar verin.

Hemen boşaldım

18 yaşındayım. İlk defa ilişkiye girdim. Kız arkadaşımla ön sevişme yaparken boşaldım. Acaba ilk olduğu için mi böyle oldu? Yoksa sorunum mu var?

CEVAP

Değerli yavrum, heyecandan olur. Bu bir öğrenme, alışma işidir. Cinsellikte heyecan ortam ve tedirginlik olumsuz rol oynar. Erken boşalma olabileceği gibi peniste ereksiyon zorluğu da yaşanır. Bunlar zamanla düzelir. Kafanı takarsan geç, aldırmazsan erken hallolur.

Kan gelmedi

23 yaşında kızım. 1 hafta kadar önce sözlümle ilişkiye girdik, bende kanama olmadı. Sözlümle ikinci kez ilişkiye girdik ama yine kan yoktu. Daha önce kimseyle olmadım. Kan gelmemesinin sebebi ne?

CEVAP

Esnektir yavrum, esnektir. O sırada esneyivermiştir ne yapalım? Kızlık zarı bakımından bakiresin. Ama cinsel birleşme yapmış bir bakire!

Eşim beni istemiyor

Ben yeni evliyim. Eşim cinsel ilişkiye girmeye korkuyor. Penisimin büyük olduğunu öne sürerek beni reddediyor. Cinsel yaşamımıza devam etmek için ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, tıbbi yardım alacaksın. Sorunun çözülecek. Ben sadece müjdesini veriyorum. Gerisi size kalmış.

Esnekse nasıl kanıtlarım?

Kızlık zarı zarım esnek tipse ileride bakire olduğumu eşime nasıl ispatlayabilirim?

CEVAP

Sevgili yavrum, tek ispatı uzman doktorun önüne yatarak ondan yazılı ya da sözlü bir rapor alman. Bana göre hoş bir şey değil. Ama sizler buna kafayı takıyorsunuz. Bu aşamadan sonra benim de artık söz etme hakkım kalmıyor.

Penisim normal mi?

19 yaşındayım, 1.80 boyunda ve 83 kiloyum. Penisim 11 santim. Normal mi? Normal değilse nazıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, önce 7 kilo ver. O zaman penis 2 santim uzayacak. 13 santime de Haydar Hocan ‘İdeal’ raporunu verecek.

Kızlar korkuyor

19 yaşındayım. Penisim 20 santim. Bugüne kadar 2 kişiyle birlikte oldum, her ikisi de çok korktu. İleride sorun yaşar mıyım? Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunu azaltmanın faydasını görür müyüm?

CEVAP

Değerli okurum, penis boyu bakımından faydasını da zararını da görmezsin. Bu kadar mastürbasyondan ileride zarar görürsün. Kızların korkması doğal. Kendini onların yerine koy. Sen kızları korkutmaya mı geldin dünyaya? Evlendiğinde belirli formüller bulunur.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkı bir kumar sayarsan kaybedeceğin kesindir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder