Büyük Torbalı

Saç-baş yolduruyor!

Sabah ve akşam saatlerinde yaşanılan trafik tıkanıklığı nedeniyle kolları sıvayan trafik ekipleri, sabah ve akşam saatlerinde ulaşımı kontrollü sağlıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Saç-baş yolduruyor!
180 Görüntüleme
08 Ağustos 2018 - 10:08
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

KÜÇÜK Menderes Havzası’nın merkezi konumunda bulunan 172 bin 359 nüfusa sahip olan Torbalı, toplamda 42 bin 454 araca da ev sahipliği yapıyor. En işlek cadde ve sokakların yanı sıra bölgenin en önemli geçiş güzergahı olan İzmir Aydın Karayolu üzerinde bulunan Kemalpaşa Kavşağı’nda sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik tıkanıklığı, araç sürücülerinin kâbusu haline gelirken, kavurucu sıcaklıkların hissedildiği ilçede İstanbul trafiğini aratmayan benzer görüntülerin kendini tekrarlaması ve kavşak sorununun henüz çözüme kavuşturulamaması, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü sonunda harekete geçirdi. İzmir, Aydın, Denizli, Menderes, Ödemiş, Kemalpaşa, Selçuk, Bayındır ve Tire gibi yerleşim yerlerine ulaşmak amacıyla güzergâhı kullanan sürücüler, deyim yerindeyse çileden çıkarken, trafik sıkışıklığı nedeniyle kolları sıvayan trafik ekipleri, kavşak sorununun çözüme kavuşturulacağı güne dek nöbet uygulamasına geçti.

SABAH-AKŞAM NÖBET VAR

Buna göre, haftanın 7 günü sabah 07.30-09.00 saatleri arasında bölgede ulaşımı kontrollü olarak sağlayacak olan trafik ekipleri, iş çıkışının yoğun olduğu günün diğer bir saat dilimi olan 17.00 ile 19.00 arasında yine bölgede geçişleri kontrollü sağlayarak, ulaşımın tıkanmasının önüne geçecek.  Bir anlık dikkatsizlik sonucu maddi hasarlı trafik kazalarının yaşanması ve araç sürücülerinin çoğu zaman anlaşamaması nedeniyle trafikteki araç kuyruğunun kilometrelerce uzamasını engellemek amacıyla ek tedbirlerin alındığı bölgede görev yapacak olan trafik ekipleri, kaza, ihbar ve acil durumlarda haber merkezi, nöbetçi amir ya da birim amiri tarafından yapılacak anonslarla görev yerini terk edebilecek.

BÜTÜN KAVŞAKLAR DÜZENLENECEK

Ayrıca ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının en yoğun yaşandığı Subaşı kavşağı başta olmak üzere Metropolis kavşağı, Merinos kavşağı, Kemalpaşa kavşağı, Çapak kavşağı, Musal kavşağı, Kuşçuburun kavşağı gibi bölgelerde trafik sinyalizasyon sistemi gölgesinde geçişlerin sağlanılması adına gerekli yazışmaların yapıldığı öğrenildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web