Sabit Araç Muayene İstasyonuna Yer Muallakta...

Sabit Araç Muayene İstasyonuna Yer Muallakta...
banner13
banner3

Sabit Araç Muayene İstasyonu için TÜVTÜRK yer arayışını sürdürüyor.

2009 yılından bu yana Sabit Araç Muayene İstasyonu için İnebolu’da yer arayışı yaptığı ancak yer bulamadığı için önce Abana’da ardından da Çatalzeytin’de yer aradığı öğrenildi. 

Tüvtürk’e ait Araç Muayene İstasyonunun ilçemizde kurulması doğrultusunda yer bulmak için Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Ticaret Odası Başkanı Şakir İşeri, Esnaf Odası Başkanlığı, Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Sıtkı Ercankal ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özay, Belediye Başkanlığı makamında Engin Uzuner ile bir araya geldiler. Yapılan toplantıda sanayi alanına dönüştürülen hazine arazileri içerisindeki Kurt Köyü Sanayi arsasından yer verilerek belediyenin imar çalışmalarında yardımcı olması talebine Belediye Başkanı Engin Uzuner olumlu cevap verdi.

Edindiğimiz bilgiye göre Belediye Başkanı Engin Uzuner, "Yapılacak çalışmanın hangi ada ve parsel üzerinde olduğu bildirilirseniz imar çalışmalarını 2 ayda çıkaracağım" dedi.

Doğuş Grubu-Akfen-TÜV SÜD ortaklığı ile kurulan TÜVTURK 194 sabit araç muayene istasyonuna İnebolu’yu da katmak istiyor. İlçemize kurulacak sabit araç muayene istasyonu ile yıllık yaklaşık olarak  çevre ilçelerle birlikte 75 bin araç işlem yapacak.  

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER