Saadet'ten Milli Eğitim ziyareti

SİYASET 28.11.2016 - 16:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2842+ kez okundu.
 

Saadet'ten Milli Eğitim ziyareti

Saadet Partisi İl Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'u makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Öztürk, İl yönetim kurulu üyeleri Abdulkadir Bektaş, Turhancan Karabiber, Kenan Karakaya ve Merkez İlçe Başkanı Saim Öksüz katıldılar. Tüm öğretmenler adına Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’un 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Ömer Öztürk, "Saadet Partisi olarak temel hedefimiz Önce Ahlak ve Maneviyattır. Ahlak ve Maneviyatı tesis edecek olanda Milli Eğitim camiasıdır. Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği temsil eden Milli Eğitim Bakanlığı tüm bakanlıkların önünde en önemli bir makamdır. Bu makama gerekli önem ve hassasiyeti göstermek hepimizin asli bir görevidir. Geleceğimizin inşası buralarda planlanmakta ve icra edilmektedir. Eğitim camiasının bürokratları olarak sizlerin de bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeniz ve takip etmeniz, geleceğimize olan inancımızı ve güvenimizi pekiştirecektir. Bu vesileyle bir kez daha şahsınızda tüm eğitim camiası ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor ve değerli öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’a, Saadet Partisi İl Başkanlığı adına İl Başkanı Ömer Öztürk, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın Davam adlı kitabını ve bir tablo hediye ettiler. 
Saadet Partisi İl Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'u makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Öztürk, İl yönetim kurulu üyeleri Abdulkadir Bektaş, Turhancan Karabiber, Kenan Karakaya ve Merkez İlçe Başkanı Saim Öksüz katıldılar. Tüm öğretmenler adına Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’un 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Ömer Öztürk, "Saadet Partisi olarak temel hedefimiz Önce Ahlak ve Maneviyattır. Ahlak ve Maneviyatı tesis edecek olanda Milli Eğitim camiasıdır. Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği temsil eden Milli Eğitim Bakanlığı tüm bakanlıkların önünde en önemli bir makamdır. Bu makama gerekli önem ve hassasiyeti göstermek hepimizin asli bir görevidir. Geleceğimizin inşası buralarda planlanmakta ve icra edilmektedir. Eğitim camiasının bürokratları olarak sizlerin de bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmeniz ve takip etmeniz, geleceğimize olan inancımızı ve güvenimizi pekiştirecektir. Bu vesileyle bir kez daha şahsınızda tüm eğitim camiası ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor ve değerli öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’a, Saadet Partisi İl Başkanlığı adına İl Başkanı Ömer Öztürk, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın Davam adlı kitabını ve bir tablo hediye ettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.