Saadet Partisi Van ile alakalı basın toplantılarının 2'sini gerçekleştirdi

Saadet Partisi Van ile alakalı basın toplantılarının 2'sini gerçekleştirdi
Saadet Partisi Van İl Başkanlığı Van ile alakalı konularda düzenli olarak yapacağı basın toplantılarının ikincisini bu hafta gerçekleştirdi

Saat Partisi  il Başkanı Özay İlhan  "Bugün 9 Kasım 2019 ilimizde 2011 yılında gerçekleşen iki büyük depremden biri olan 40 kişinin hayatını kaybettiği depremin üzerinden 8 yıl geçti 2011 yılında ki iki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz.

den bu yana 8 yıl geçmesine rağmen hale çözüme kavuşturulmamış konuları bu hafta gündemimize alıyoruz.

’da yaşanan depremlerin ardından Ahmed’i Hani parkı yanında ki Vaski eski hizmet binası tartışmalı bir şekilde meydan da durmaktadır.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Belediye Binası hasarlı olduğu için ısrarla yaptığımız açıklamalar neticesinde 2 yıl önce yıkıldı fakat yerine Kent Meydanı yapılacağı belirtildi tarihi Kent Müzesi de meydana kurban edildi.

Fakat geldiğimiz noktada Kent Meydanı için yıkılan yerler Akp seçim bürosu olarak kullanılmaktan öte geçmedi ve gördüğümüz kadarıyla Kent Meydanı yalan oldu.

Saadet Partisi  İl Başkanlığı olarak yetkinin tek elde bulunduğu ilimizde ki yetkililere sormak istiyoruz.

1-  Kent Meydanı yapılması askıya mı alınmıştır?

2-  Kent Meydanı yapılacaksa hangi zamanda hangi tarihte ve nasıl yapılacaktır

3- Vaski eski hizmet binası sağlamsa niçin üst katlar kullanılmamakta hasarlıysa zeminde ki dükkanlar niçin faal durumda?