27 Nisan 2024 Cumartesi   

SAADET PARTİSİ KAHVALTIDA BULUŞTU

SAADET PARTİSİ KAHVALTIDA BULUŞTU
 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın her hafta bir ilçede düzenlediği “Kahvaltı Buluşmaları”nın 8’inci adresi Bayrampaşa oldu.

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar’ın ev sahipliğinde Golden Tulip Hotel’de gerçekleştirilen kahvaltı programına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim’in yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, amatör spor kulüp başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ACAR: BİZ DERSİMİZİ ÇALIŞIYORUZ
Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar, iktidarın dış politikadaki tutumunu eleştirerek, “Kara bulutların üzerimize çöktüğü bir dönem yaşıyoruz. Hal böyleyken dış politikada da yaşananlara baktığımız zaman iç siyasette, iç politikalarda, iç dengelerde belki bir takım söylemlerle işi götürebiliriz. Ver mehteri, ver coşkuyu tarzı gidebilir ama dışarıya döndüğümüz zaman dış siyasette popülizmin, hamasetin karşılığının olmadığını görüyoruz. Ayaklarımızın yere basması lazım.” dedi.
Merhum Necmettin Erbakan’ın ifadesini hatırlatan Acar, “Saadet Partisi ilk günden bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla hayra motor, şerre fren olmanın mücadelesini verdi.” diye konuştu.
Bayrampaşa’daki çalışmalarını da bu şiar üzerine yaptıklarını belirten Acar, “Hataları, eksikleri söylemekle kalmıyoruz. Bayrampaşa’mızın sorunlarını söz uçar, yazı kalır mantığından hareketle rapor haline getirdik. Kentsel dönüşüm sorununu sadece dile getirmekle kalmıyoruz. Çözüm önerileri de getiriyoruz. İsmetpaşa ve Vatan Mahallesi’nde oturan vatandaşlarımız neler bekliyor. Prensip olarak bunları kamuya arz ettik. Bayrampaşa Belediyesi’nin mali tablolarını paylaştık. Belediyenin 342 ihalesinin incelemesini yaptık. Bununla ilgili raporumuzun özetini kamuoyuyla paylaştık. Harç adı altından adeta Bayrampaşalılardan haraç alındığını kamuoyuna arz ettik. Rakamsal verilerle birçok istatistiği raporlarımızda sunduk. Biz dersimizi çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

SEVİM: MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİ ÇIKINCA İSTANBUL’A İHANET ETMEK DURUMUNDA KALDI
İsmail Acar’ın ardından konuşmasını yapmak üzere mikrofon uzatılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, dünyada kuvveti üstün tutan bir zulüm düzeni olduğunu vurgulayarak, yeryüzündeki insanların büyük bir bölümünün doğrudan ya da dolaylı yoldan sömürüldüğünü söyledi.
1994’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni Refah Partisi olarak Milli görüş zihniyetinin kazandığını hatırlatan Dr. Abdullah Sevim, “Bu kelime üzerinde özellikle duruyorum. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımızda İstanbul’da sular akmıyordu, çöpler toplanmıyordu, çalışanların maaşları ödenemiyordu, trafik ileri derecede problemdi, hava kirliliği neredeyse bizim sokağı çıkmamızı engelleyecek seviyelere ulaşmıştı. Bu şartlarda Milli görüş zihniyetiyle biz iş başına geldik. Allah’ın da yardımıyla çok kısa zamanda İstanbul’un bu problemlerini çözdük. 2004’e kadar İstanbul’u biz yönettik. 2004’ten itibaren de 1994’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Sayın Cumhurbaşkanının partisi AK Parti İstanbul’u yönetmeye başladı. Sonra öyle bir noktaya gelindi ki bizzat Cumhurbaşkanının kendisi bütün kamuoyunun önünde dedi ki ‘Arkadaşlar kusura bakmayın İstanbul’a ihanet ettik. Ben de dahil ihanet ettik.’ Burada şunu anlatmak istiyorum. 1994’te Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinde Milli görüş gömleği vardı. Bu gömlek ona İstanbul’a hizmet etmesini sağladı. Ama bu gömlek çıkınca başka bir gömlek giyince yine aynı şahıs İstanbul’a ihanet etmek durumunda kaldı.” ifadelerini kullandı.   

Kahvaltı programı, konuşmaların ardından soru-cevap şeklinde devam etti.

Tarih: 14 Aralık 2019 Cumartesi    Hit: 6420

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol