Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Saadet dolu günler geri gelsin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Çatısı altında seçime giren ve Büyük Birlik Partisinin desteklediği Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında Eski Sanayi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi esnaflarıyla oturup dinlenme çayı içen adaylar, Milli görüşü anlattılar.

Saadetli günler geri gelsin

Sanayi esnaflarını ziyarette Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar, seçilmeleri durumunda sorunlarına en güzel çözümlerin kendilerinde olduğunu söyledi. Esnaflar için projeleri olduğunu söyleyen ve oylarına talip olduklarını belirten adaylar “ Rahmetli Erbakan Hocamızı bilirdiniz esnaf nasıl mutluydu. İnsanlarda para vardı. Parası olan halk alış veriş yaptı. Buda sirkülasyona neden oldu. Halkta kazandı esnafta kazandı. Bizde şimdi bu projeleri tekrardan hayata geçirmek için varız. Oylarınızı bize verin ki o eski saadet dolu günler geri gelsin. Saadet Partisi meclise Milli Görüş yeniden iktidara inşallah. Bu millet yeniden rahat bir nefes alacak. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifak yaptık 3. ittifakımız da halktır” dedi.

Desteklerinizi bekliyoruz

Adaylar “ Allah özellikle esnafımızın yardımcısı olsun. Esnafımız 13 yıldır sıkıntının içerisinde biz diyoruz ki Allah’ın izni ile 8 Hazirandan itibaren o iyi günleri tekrar yaşatmak dileği ile Erbakan Hocanın getirdiği o güzel günleri 8 Haziran itibari ile Türkiye’ye getireceğiz. Bu nedenle Milli Görüş iktidarı diyoruz. Saadet Partimize desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu