Saadet Darıca’da Çetinkaya’ya güvenoyu

Saadet Darıca’da Çetinkaya’ya güvenoyu

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nın dördüncü olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden Selim Çetinkaya seçildi

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nın tek adaylı kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Selim Çetinkaya güven tazeledi. Çetinkaya başkanlığında yenilenen yönetimde Abubekir Akyüz, Mustafa Gül, Baki Koçak, Metin Akyüz, Ali İhsan Dede, Celil Akbulut, Recep Gökgöz, Recep Güzelyurt, İbrahim Kahveci, Emrah Topçu, Bekir Alış, Ali Kemal Ünal, Ömer Faruk Gül ve Numan Karabulut yer aldı.

MUZAFFER BIYIK DA KATILDI

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen dördüncü olağan kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Kaya, Saadet Partisi GİK Üyesi Recep Sarıdoğan, Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Dilovası ilçe başkanı Erkan Bilikli, Gebze ilçe başkanı Mustafa Türel, SP Kocaeli eski il başkanı Nurettin Çelik, delegeler ve partililer katıldı. Kongre divanı Halit Şengül başkanlığında Erkan Bilikli, Sedat Doğu Uslu ve Kadir Öztonga’dan oluştu.  

 

RANTA DEĞİL HİZMETE DÖNÜK OLSUN

 

SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya kongrede yaptığı konuşmada, “Kongreler yeni bir sürecin başlangıcıdır. Bu kongremizde de Darıca’da yeni bir dönem başlayacaktır. Darıca’nın saadet ve selametini sağlamak için mücadele verdik, veriyoruz ve vereceğiz. Herkesin huzurlu ve mutlu olduğu, eşit bir Darıca olsun. Kaynakların ucubeye yatırılmadığı bir Darıca olsun. İmar iskânlarda birilerinin rantı değil vatandaşın menfaati olsun. Ranta yönelik değil hizmete dönük bir Darıca olsun. Bir yılını geride bıraktığımız yerel seçimlerin ardından verilen sözlerin sümenaltı edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Çetinkaya’nın konuşmasının ardından yerel seçimlerde yaptıkları çalışmalardan dolayı bazı partililere teşekkür plaketi verildi.

 

RAKİBİZ AMA EBEDİ DOSTUZ

 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşarak, “Hep siyasi bir rakip idik ama ebedi dostuz. Birbirimizi kırmadan dökmeden gök kubbe altında hoş bir seda bırakmak istiyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak oylandı. Raporların oylanmasından sonra Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu konuşarak, “Bir dahaki dönem Darıca Belediyesi’ni kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Tüm partililerimizin Selim beye destek ve katkı yapacağına inanıyorum. 50 yıldan beri Türkiye’nin geleceğini hazırlayacak olan hareket biziz. Asla pes etmemeyi öğrendik” dedi. Döneme dair raporların okunup oylanmasının ardından seçime geçildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.