Anasayfa Haber En Pahalı Akıllı Saat: Hublot Big Bang E

En Pahalı Akıllı Saat: Hublot Big Bang E

Hublot Big Bang E

Hublot Big Bang E şimdiye kadarki tüm lüks akıllı saat modellerinden bile daha pahalı.

Hublot tarafından 5.200 dolar fiyat etiketi taşıyan Google Wear OS tabanlı bir akıllı saat modeli duyuruldu. Bu anlamda Apple Watch liderliğindeki akıllı saat piyasasına giriş yapan Hublot Big Bang E özelliklerinden çok fiyatı ile adından söz ettiriyor diyebiliriz. Big Bang E’nin fiyatının TAG Heuer ve Montblanc gibi diğer lüks akıllı saat üreten markaların bile üstünde olduğunu da not olarak düşelim.

Hublot Big Bang E

Big Bang E için titanyum veya siyah seramik olarak 42 mm kasa seçenekleri sunuluyor. Siyah seramik seçiminde fiyat 5.800 dolar seviyesine çıkıyor. Kasaya siyah kauçuk kayış eşlik ediyor. Yüksek çözünürlüklü AMOLED dokunmatik ekran çizilmeye dayanıklı safir kristal ile korunuyor. Dönerli kurma kolu ise fiziksel itici ile elektronik fonksiyonların kontrol edilmesini sağlıyor. Suya dayanıklılıksa 30 metre derinliğe kadar geçerli.

Snapdragon Wear 3100 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB depolama, 300 mAh batarya gibi teknik özelliklere sahip akıllı saatte GPS veya NFC ise sunulmuyor. Ürünün bataryası ise 1 gün dayanıyor. Saatin hem iOS hem de Android akıllı telefonlar ile kullanabileceğini de belirtelim.

Hublot Big Bang E çıkış tarihi konusunda ise henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

İlginizi çekebilir: Akıllı Telefon Satışları COVID-19 Nedeniyle Yüzde 20 Düştü