• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya’dan şoke eden koronavirüs çıkışı! 'Virüs bize Çin'den gelmedi' dedi ve o ülkeleri sıraladı

Yeniakit Publisher
2020-04-05 19:10:00 -
Rusya’dan şoke eden koronavirüs çıkışı! 'Virüs bize Çin'den gelmedi' dedi ve o ülkeleri sıraladı

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, ilginç bir açıklama yaparak ülkelerine koronavirüsün Çin'den gelmediğini söyledi.

Rusya Başbakan Yardımcısı Golikova, ülkeye koronavirüs dalgasının Çin'den gelmediğini söyledi. Golikova açıklamasında, "Koronavirüs Rusya'ya 73 ülkeden taşındı. Bu konuda ilk sırada İtalya, İspanya, Fransa, Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor" dedi.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, ilk koronavirüs (Covid-19) dalgasının ülkeye Çin'den gelmediğini açıkladı. Golikova, "73 ülkeden Rusya'ya taşındı. Bu konuda ilk sırada İtalya, İspanya, Fransa, Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor" dedi.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, ülkeye ilk koronavirüs dalgasının Çin'den değil, 73 farklı ülkeden geldiğini ifade ederek, "Yeni tip koronavirüs vakasının kaydedildiği toplam ülke sayısı 170´ten fazla. Virüs, 73 ülkeden Rusya'ya taşındı. Bu konuda ilk sırada İtalya, İspanya, Fransa, Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor" dedi.

Golikova açıklamasında, vakaların 808´inin yurt dışından geldiğini; gelenlerin 2 bin 854´üyle temas ederek hastalığı bulaştırdığını ve 487 kişinin de nasıl hastalandığının araştırıldığını belirtti.

Rusya'da son durum

Rusya´da koronavirüs nedeniyle yaşamını 45 kişinin yaşamını yitirdiği; ülkede virüs tespit edilenlerin sayısının ise 5 bin 389 olduğu açıklandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

filipinler tayland ustu acik genel ev sokaklar kapatilmis binlerce kadin ......  yapiyor adim basi filipinlerdede taylanddada iki sokagi siz ruslar kapatip genel ev haline getirip on dolora fuhus yapiyorsunuz korona size gelmeyecekte kime gidecek

Kavkaz

oflu baba, filipinlerin neresinde bu olay? fuhuş yüksektir ama bu kadar değil. sokak kapatmaya ve rusların kadınları işletmesine polis izin vermez. filipinlerde yabancı avı yapılıyor. özellikle onları yakalamak isterler. siyasilerle, işadamlarıyla, kodamanlarla fuhuş yapan rus kadınlar yakalanmıştı en son. anlatıyorsun filipinler tayland vesaire, peki sen bunları nereden biliyorsun? 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23