Ercan ÇELİK

Tire Ticaret Odası, yönetimi ve üyeleri Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl 28.’si düzenlenen “World Food Moscow 2019” fuarına katıldılar. Dünya çapında faaliyet gösteren dev firmaların katıldığı bu büyük organizasyona, Tire Ticaret Odası üyelerinden oluşan kafile de katılım gösterdi.

Fuara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin Oktav, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Boyacıoğlu, Meclis Üyeleri Ferhat Bilkin, Hüseyin Gülcü, Genel Sekreter Olcay Taşlı, Tire Ticaret Odası üyesi iş adamları Çetin Kırıkkaya, Alper Kasap, Ali Ulvi Oktav, Orhan Demirci, Dinç Namlı ve Saimcan Boyacıoğlu katıldı.

Tireli iş adamları, fuarda yer alan dünya çapındaki firmalarla ikili görüşmeler yapma imkanı buldular. Fuardaki standları gezerek, dünya gıda sektöründe yeni akımları ve trendleri gözlemlediler.

Fuar sonrası gözlemlerini aktaran Başkan Yardımcısı Şükrü Bahaettin Oktav, “Tire’de üretilen ürünlerin, markalaşarak dünya çapında pazarlanabilmesi hedefiyle Tire Ticaret Odası olarak çalışmalarımız ve projelerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Tireli işadamlarımızı, dünyanın en büyük gıda fuarı olarak bilinen World Food Moscow 2019’a götürdük. Buradaki amacımız, tarım ve hayvancılık konusunda büyük bir başarı gösteren ilçemizdeki işletmelerin, aynı başarıyı markalaşma konusunda da göstermelerinin yanında, dünya gıda sektöründeki son gelişmeleri ve bu markaların nasıl dünya çapında isim yaptıklarını gözlemlemeleriydi. İkili görüşmelerin de yapıldığı fuar ziyaretimiz son derece verimli geçti. Önümüzdeki günlerde de yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarda Tire Ticaret Odası olarak üyelerimizle birlikte daha fazla katılımla, ziyaretlerimiz devam edecek.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi