Haberler

Rusya'da evden kaçan 8 yaşındaki çocuk, cinsel istismara uğradıktan sonra vahşice katledildi

Güncelleme:

Rusya'nın Sahalin Adası'nda, ailesiyle tartıştıktan sonra evden kaçan 8 yaşındaki Vika Teplyakova, yolda rastladığı evli bir çiftin aracına bindi. Küçük kız, araçta şoförün cinsel istismarına uğrayarak, vahşice katledildi.

Rusya'da yaşanan korkunç olayda evden kaçan 8 yaşındaki bir kız çocuğu, yolda rastladığı evli bir çiftin aracına binmesinin ardından cinsel istismarına uğrayarak, vahşice katledildi.

Kan donduran olay, Rusya'nın Sahalin Adası'nda meydana geldi. 6 Temmuz'da ailesiyle tartıştıktan sonra evden kaçan Vika Teplyakova (8), bir başına yürüdüğü ormanlık alanda, Igor Dvornikov ve eşi Kristina Dvornikov tarafından fark edildi. Çift, Teplyakova'yı araçlarına aldı. Küçük çocuğun İgor Dvornikov tarafından araç içinde cinsel istismara uğradığı ifade edildi.

ÖNCE İNKAR, SONRA İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili gözaltına alınan Igor Dvornikov'un polise verdiği ilk ifadede Teplyakova'yı öldürmediğini söyledi. Rus polisi daha sonra İgor'un ifadesini değiştirdiğini, Teplyakova'ya cinsel istismarda bulunarak, öldürdüğünü itiraf etti. Igor'un eşi Kristina'nın polise küçük kızın cesedinin nerede olduğunu söylediğini duyurdu. Teplyakova'nın cesedinin plastik bir torbaya sarılmış halde bulunduğu belirtildi.

KÜÇÜK KIZ GÜNLERDİR ARANIYORDU

Teplyakova'nın ortadan kaybolduğu Novoaleksandrovsk kentinde yaklaşık 500 gönüllü günlerdir minik kızı aradığı kaydedildi. Çocuğu bulmak için ilanlar basılmış, kent genelinde sürücüler ve insanlar uyarılmıştı. Teplyakova'nın son görüntüsü ise güvenlik kamerasınca kaydedilen ve kaldırımda tek başına yürüdüğü anlar oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (17)

MELEK:

Pislik herif . Karısı da tutuklanmalı

31
0
yanıtYanıtla
Alp:

Rus hapishanesi meşhurdur o adamı her gün delerler idam kurtuluş olur

30
0
yanıtYanıtla
Mesut:

Idam edsinler bunlari kücuk kiz tecavuz edmisler

27
0
yanıtYanıtla
Gül:

Adam irz düsmani tecavüzcü katil, ya kadina ne diyelim? Igrenc yaratiklar! Zalimler icin yasasin Cehennem!

26
0
yanıtYanıtla
IBO ALAMANYA:

INANAMIYORUM INANMAK ISTEMIYORUM

19
0
yanıtYanıtla
yuh artık:

karısına ne demeli demekki bunlar ailecek sapıkmış ikiside aynı cezayı alması gerekir

17
0
yanıtYanıtla
:

sapık şerefsizlere yapılacak o kadar çok eylem var ki yazsam burada yayınlamazlar Allah topunun belasını versin şerefsiz sürüsünün

12
0
yanıtYanıtla
misafir:

Dünyanin her yeri sapik dolu, cocuklariniza sahip cikin!

9
0
yanıtYanıtla
Jale:

Nasıl kıyar şu masumlara insanlar ,anlamak imkansız

8
0
yanıtYanıtla
Yozgatli:

Insan degil ablam insan olsa inan anlarsın ama bunu yapan insan olamaz

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title