Türkiye (Son Dakika) Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu

Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu

Paylaş
Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu

Geçen ay Manisa'da hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcılarından Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı, İzmir'in Torbalı ilçesindeki çiftliğinin yakınlarında ölü bulundu; eşi ise aranıyor. Anlatıcı'nın geçen hafta kaybolduğu ve ailesinin 20 Ocak'ta kayıp başvurusunda bulunduğu belirtildi

Eski Başbakan Yardımcısı, Anavatan Partisi döneminin önemli siyasetçilerinden olan ve 31 Aralık 2015'te yaşamını yitiren Ekrem Pakdemirli’nin 54 yaşındaki kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı, Torbalı-Karakuyu arasındaki çiftliğinin yakınlarında ölü bulundu, eşi ise aranıyor.

PARMAĞINDA TEK TAŞ VARDI, KOLU HAYVANLAR TARAFINDAN PARÇALANMIŞ


Torbalı-Karakuyu arasındaki Beşikçioğlu mevkiinden dün akşam saatlerinde geçen avcılar, bir kadının cesedini görüp jandarmaya haber verdi. Bir kolu vahşi hayvanlar tarafından ısırılarak parçalandığı sanılan ve parmağında tek taş yüzük bulunan kadının ailesinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.



Ölenin, 31 Aralık’ta yaşamını yitiren Eski Başbakan Yardımcısı, Anavatan Partisi döneminin önemli siyasetçilerinden ve eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın yakın arkadaşlarından Ekrem Pakdemirli’nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı olduğu ortaya çıktı.

GEÇEN HAFTA KAYBOLMUŞ


Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın geçen hafta kaybolduğu ve ailesinin 20 Ocak’ta kayıp başvurusunda bulunduğu belirtildi.



KOCASI DA KAYIP

Cesedin olduğu yere yaklaşık 750 metre uzaklıkta, derede Anlatıcı ailesine ait otomobilin bulunmasıyla soruşturma genişletildi. Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın eşinin de kayıp olduğu öğrenildi. İzmir’den Torbalı’ya gelen jandarma ekipleri özel eğitimli köpeklerle bölgede arama çalışması yapmaya başladı.

1 HAFTA ÖNCE ÖLDÜĞÜ SANILIYOR


Yaklaşık bir hafta önce öldüğü sanılan Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın cesedinin, derede sürüklenmiş olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.



EKREM PAKDEMİRLİ, BAŞINA TARIM MAKİNESİ PARÇASI ÇARPMASI SONUCU ÖLMÜŞTÜ

Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde 21 Ekim 2025 bahçesinde kendi üretimi olan zeytin toplama aparatının tanıtımı için zeytin üreticileriyle bir arayla gelen 76 yaşındaki Ekrem Pakdemirli, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Pakdemirli, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede 31 Aralık 2015 tarihinde yaşamını yitirmişti.

Haberin Devamı