Hedefimiz gayet açık

GÜNDEM 26.03.2018 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3664+ kez okundu.
 

Hedefimiz gayet açık

Pazar günü yapılan 6. Olağan Giresun İl Kongresi sonrası başkanlığa seçilen Aytekin Şenlikoğlu,
"Millete hizmet yolunda, kutlu yürüyüşümüzde Partimizin 6. Olağan Giresun İl Kongre döneminde yoğun bir çalışma dönemi hamdolsun tüm teşkilatlarımızla tamamladık" dedi. Başkan Şenlikoğlu, "Bu yoğun çalışmalarımız neticesinde Pazar günü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Giresunlu hemşerilerimizin de yoğun ilgisiyle Kongremizi ve mitingimizi büyük bir coşku ve tarihi bir kalabalıkla gerçekleştirdik. Kongremizde yaşanan heyecan ve coşku çok şükür bizlere 2019’un ışığını tutmuş, kararlılığımızı ve hedeflerimizi açık bir şekilde yeniden ortaya koymuştur. Hedefimiz gayet açık. Yenilenen  kadrolarımızla  inşallah 2019'da AK Parti’yi Giresun da gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanıştıracağız. Teşkilat mensuplarımızla, vatandaşlarımızla, bu davaya gönül veren kardeşlerimizle beraber el ele vererek dayanışma içinde 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak, ümmetin, milletin birliğini zirveye taşıyacağız. Türk siyasi tarihinde çığır açmış bir hareket olarak 2019'a da damgamızı inşallah vuracağız" diye konuştu.
Pazar günü yapılan 6. Olağan Giresun İl Kongresi sonrası başkanlığa seçilen Aytekin Şenlikoğlu,

"Millete hizmet yolunda, kutlu yürüyüşümüzde Partimizin 6. Olağan Giresun İl Kongre döneminde yoğun bir çalışma dönemi hamdolsun tüm teşkilatlarımızla tamamladık" dedi.

Başkan Şenlikoğlu, "Bu yoğun çalışmalarımız neticesinde Pazar günü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Giresunlu hemşerilerimizin de yoğun ilgisiyle Kongremizi ve mitingimizi büyük bir coşku ve tarihi bir kalabalıkla gerçekleştirdik. Kongremizde yaşanan heyecan ve coşku çok şükür bizlere 2019’un ışığını tutmuş, kararlılığımızı ve hedeflerimizi açık bir şekilde yeniden ortaya koymuştur. Hedefimiz gayet açık. Yenilenen  kadrolarımızla  inşallah 2019'da AK Parti’yi Giresun da gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanıştıracağız. Teşkilat mensuplarımızla, vatandaşlarımızla, bu davaya gönül veren kardeşlerimizle beraber el ele vererek dayanışma içinde 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak, ümmetin, milletin birliğini zirveye taşıyacağız. Türk siyasi tarihinde çığır açmış bir hareket olarak 2019'a da damgamızı inşallah vuracağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.