Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Tuzlaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS Tuzla kupa maçı - Futbol Haberleri
        1

        Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediye’yi finalde yenerek müzesine götürdüğü Ziraat Türkiye Kupası’na son şampiyonluk ünvanıyla çıkacak olan Galatasaray, ilk maçında evinde Tuzlaspor’u konuk edecek.

        2

        TT Stadı’nda 20.45’de başlayacak ve A Spor'dan yayınlanacak mücadelede Sarı-Kırmızılılar, rövanş öncesi turu garantilemenin hesaplarını yapıyor.

        3

        Ancak sezon başından beri Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde birçok maça çıkarken sakatlık sorunlarıyla boğuşan Aslan, Milli takımlardan dönen oyuncularının da yaşadığı sakatlıklarla adeta revire döndü.

        4

        7 futbolcusundan yoksun şekilde takımını ortalama 3 günde 1 maça çıkarmak için hazırlayan teknik direktör Fatih Terim, zayıf rakibi karşısında rotasyona gitme kararı aldı.

        5

        Cumartesi günü Alanya’yı ağırladıktan 4 gün sonra Fransa’da PSG deplasmanına gidecek olan Sarı-Kırmızılı takım, kupada Tuzla önüne yedek ve altyapıdan gelen oyuncularıyla çıkacak.

        6

        "ŞANSINIZI İYİ DEĞERLENDİRİN"

        Tuzla karşısına az süre alan ve altyapıdan gelen oyuncularının karmasıyla çıkmayı planlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, rövanş maçına rahat çıkmak için iyi bir sonuç alıp turu zora sokmamaları konusunda oyuncularını uyardı.

        7

        Sürprize izin vermemeleri gerektiğinin altını çizen deneyimli teknik adamın “Kupa maçları sizler için çok önemli ve tam bir test karşılaşması… Buradaki performansınız ligde de forma şansınızı arttıracak… Ayağınıza kadar gelen bu şansı çok iyi değerlendirin” ifadeleriyle özellikle genç oyunculara mesaj gönderdiği öğrenildi.

        8

        Terim'in karşılaşmadaki 11'i ise şöyle:

        Okan Kocuk

        9

        Mariano

        16

        Emre Mor

        17

        Jimmy Durmaz

        18

        Erencan Yardımcı (Adem)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ