Rota37 büyük beğeni topladı

Rota37 büyük beğeni topladı
banner13
banner3

İnebolulu hemşehrimiz Adem Salcıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Rota37 Adım Adım Kastamonu’ gezi programı yayınlanmaya başladı.  İlk bölümü geçtiğimiz hafta Mavi Karadeniz TV ve Rota37 youtube kanalında yayınlanan program büyük beğeni topladı. Kastamonu’nun tarihi, kültürel ve doğal değerlerini kendine özgü formatıyla belgesel tadında anlatan program her hafta Cumartesi günleri Mavi Karadeniz TV’de yayınlanacak

Kastamonu’da adım atmadık en küçük yerleşim yeri kalmayıncaya kadar adım adım tüm Kastamonu’yu gezeceklerini ifade edem Adem Salcıoğlu, amaçlarının kültürel, tarihi ve doğal değerleri açısından çok zengin, çok derin ve hisli bir şehir olan Kastamonu’nun tüm değerlerini bir araya toplayıp bunu kaybolmayacak şekilde 100 yıl 200 yıl sonrasına, gelecek kuşaklara aktarmak olduğunu söyledi. 

Bunun için yola çıktıklarını, uzun bir süre araştırmalar yaptıktan sonra ilk kez geçen yıl 3 bölüm yayınladıklarını söyleyen Adem Salcıoğlu işlerinin yoğunluğu nedeniyle geçen yıl devam edemediğini ara vermek zorunda kaldığını söyledi. Sonunda yaklaşık 18 yıl işlettiği ajansını kapatarak kendini tamamen bu işe adadığını söyleyen Adem Salcıoğlu Kastamonu’ya dair, onun sahip olduğu değerlerin farkına varmamızı sağlayacak birçok projelerinin olduğunu gücü yettiğince bunu gerçekleştirmek için çaba göstereceğini söyledi.

Adem Salcıoğlu’nun hazırlayp sunduğu, yönetmenliğini Yunus Emre Turan’ın yaptığı Rota37’yi www.youtube.com/rota37 adresinden ve Kastamonu Tanıtım Ajansı sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER