MENÜ

Rodrigues çarkıfeleği

Abone Ol Google News

Rodrigues, Galatasaray’da olduğu gibi Fenerbahçe’de de çarkıfelek tarzı futbolculuğa devam ediyor: Bir maç bingo, diğer maç 0 çekebiliyor! Konyaspor karşısında ligin en iyi açık oyuncusuymuşçasına döktürdü, Kayseri’de Fenerbahçe’nin maçı ilk yarıdan kazanmasına yetecek kadar pozisyonu çok kötü vuruşlarla bozuk para gibi harcadı. Rodrigues’ten daha dengesiz olan ise şüphesiz hakemlerimiz. İlk yarıda Muriç’e yapılan ve Serdar’ın yaptığı müdahalelerin benzerlerine orta sahada faul çalıyorlar ama ceza alanı içinde olunca üç maymunu oynuyorlar. İkinci yarıda kaleci Altay’ın rakibine diziyle müdahalesi ve Vedat’ın vuruşunu rakibin elle kesmesinde VAR’a bile gitmiyorlar. Erce Kardeşler yetenekli bir kaleci ama Arda Kardeşler yeteneksiz bir hakem! Fenerbahçe’de ise yeteneklerin istikrar sorunu çözülmeli: Bir maç Rıdvan golü atan oyuncu, diğer maç Frey vuruşu yaparsa ligin galibiyeti olmayan son takımı Kayseri’de altın tepsideki fırsatı kaybedersin.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bir takım rakip ceza alanında 40 kez topla buluşup gol atamazsa yenilginin faturası teknik direktöre mi, oyunculara mı yoksa her ikisine mi çıkar?

Haberin Devamı

Maçın starı

Mensah biraz daha disiplinli takım oyuncusu olsaydı zaten bu yetenekleriyle Atletico Madrid’de oynardı, Atletico onu sürekli kiraya vermezdi.

Maçın olayı

Umut Bulut’un yine Fenerbahçe’ye gol atması. Umut, sadece Antalyaspor’a daha çok gol attı, o da sadece bir gol daha fazla!

Kısa mesaj

Birkaç tanesi hariç hakemlerimiz maalesef istikrarsızlığı, standartsızlığı ve eyyamcılığı ile kötü anlamda meşhur. Fenerbahçe’nin bu yenilgiyi SADECE hakemle açıklamakla kalmayıp daha çok son vuruş çalışması gerek.

YORUM YAZ