RODALLEGA İKNA OLMADI!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2017 - 11:38, Güncelleme: 11.01.2017 - 11:38
 

RODALLEGA İKNA OLMADI!

Teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği 31 yaşındaki golcü için Akhisar ile anlaşan bordo-mavili yönetim, tecrübeli santrforu ikna edemedi.
AMK GAZETESİ'NİN HABERİNE GÖRE  Şu ana kadar Emmanuel Mas ve Pereira'yı renklerine bağlayarak kanat beklerini sağlama alan Trabzonspor, hücum hattına yapacağı takviyeler için harekete geçmişti. Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın çok istediği Hugo Rodallega için Akhisar Belediyespor'la el sıkıştı. Anlaşmaya göre Mustafa Yumlu ve bir miktar para Ege ekibine verilecek, Rodallega ise Trabzonspor'un yolunu tutacaktı. Geri adım atmıyor. Ancak Kolombiyalı forvetin verdiği yanıt herkesi şoke etti. Akhisar ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Rodallega, takımdan ayrılmak istemediğini, Trabzon'a da gitmeyeceğini söyledi. İki kulüp yöneticilerinin yaptığı baskıya rağmen Rodallega'nın geri adım atmadığı belirtildi. Kolombiyalı futbolcunun menajeriyle son bir görüşme daha yapılacağı gelen bilgiler arasında.
Teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği 31 yaşındaki golcü için Akhisar ile anlaşan bordo-mavili yönetim, tecrübeli santrforu ikna edemedi.

AMK GAZETESİ'NİN HABERİNE GÖRE 
Şu ana kadar Emmanuel Mas ve Pereira'yı renklerine bağlayarak kanat beklerini sağlama alan Trabzonspor, hücum hattına yapacağı takviyeler için harekete geçmişti. Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın çok istediği Hugo Rodallega için Akhisar Belediyespor'la el sıkıştı.

Anlaşmaya göre Mustafa Yumlu ve bir miktar para Ege ekibine verilecek, Rodallega ise Trabzonspor'un yolunu tutacaktı. Geri adım atmıyor. Ancak Kolombiyalı forvetin verdiği yanıt herkesi şoke etti. Akhisar ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Rodallega, takımdan ayrılmak istemediğini, Trabzon'a da gitmeyeceğini söyledi.

İki kulüp yöneticilerinin yaptığı baskıya rağmen Rodallega'nın geri adım atmadığı belirtildi. Kolombiyalı futbolcunun menajeriyle son bir görüşme daha yapılacağı gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.