Anlık Bildirim

Robinhood Crypto ile komisyonsuz Bitcoin ve Ether ticareti başladı

Kullanıcılara komisyon ödemeksizin kripto para ticareti yapma fırsatı sunan Robinhood Crypto uygulaması ABD'nin beş eyaletinde kullanıma sunuldu. Uygulama ile Bitcoin ve Ether ticareti yapılabiliyor

Robinhood Crypto ile komisyonsuz Bitcoin ve Ether ticareti başladı Tam Boyutta Gör
 

Komisyon ödemeden hisse senedi ticareti yapılmasını sağlayan Robinhood uygulaması geçtiğimiz ay yaptığı duyuru ile kullanıcıların komisyon ödemeksizin kripto para ticareti de yapabileceğini açıklamıştı. Bu amaç için hazırlanan ve bu ay içinde kullanıma sunulması beklenen Robinhood Crypto uygulaması faaliyete geçti. İlk olarak ABD'nin beş eyaletinde(Kaliforniya, Massachusetts, Missouri, Montana ve New Hampshire) kullanıma sunulan Robinhood Crypto, bu eyaletlerde ikamet eden kullanıcıların komisyon ödemeden Bitcoin ve Ether alımı/satımı yapmasına izin veriyor.


Kripto para sayısını artıracak 

İlerleyen dönemlerde çok daha fazla eyalette hizmet sunacağını açıklayan Robinhood Crypto ayrıca ilerleyen dönemlerde Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Ethereum Classic, Zcash, Monero, Dash, Stellar, Qtum, Bitcoin Gold, OmiseGo, NEO, Lisk ve Dogecoin'e de platformda yer verecek. Şu an içinse Bitcoin ve Ether dışındaki kripto paralarla işlem yapılamasa da bu kripto paraların değerini uygulama üzerinden görmek mümkün. Öte yandan Robinhood Feed isimli bir araç ile yatırımcıların kripto dünyasına ait gelişmeleri gerçek zamanlı olarak takip etmesine de olanak sağlanacak.


Bugüne kadar 100 milyar dolar değerinin üstünde hisse senedi ticaretinin yapılmasına aracılık eden Robinhood, kripto para dünyasında da ses getirmeyi planlıyor. Erken erişim için 1 milyondan fazla kişinin başvurduğu Robinhood Crypto uygulaması https://crypto.robinhood.com/ adresinden indirilebiliyor. Tabi uygulama şu an için ülkemizde kullanılama açık değil ancak Robinhood Crypto'nun, komisyonsuz kripto para ticareti gibi kripto para borsalarına karşı çok önemli bir avantajı kullanarak büyümesi halinde farklı ülkelerde de hizmet sunabileceği düşünülüyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim