Rize'nin Siyasi Parti İl Başkanları Bir Araya Geldi

Rize'nin Siyasi Parti İl Başkanları Bir Araya Geldi
Rize'nin siyasi il başkanları, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim'in daveti üzerine Rize için bir araya gelip, istişare ve değerlendirmelerde bulundular.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, kentteki siyasi parti il başkanlarıyla bir araya gelip Rize temalı istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunmaya devam etti.

AK Parti Rize İl Başkanı Alim'in daveti üzerine CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanları Rize temalı gündem üzerine değerlendirme toplantısında bir araya geldi. MHP Rize İl Başkanı ise şehir dışında olduğu gerekçesiyle toplantıya katılmadı.

Rize'de yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla birlikte kentin genelini ilgilendiren gündemdeki konuların değerlendirmesini yapmak üzere AK Parti Rize İl Başkanı Alim tarafından düzenlenen toplantıya, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar ve Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci katılırken, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ise şehir dışında olduğundan toplantıya katılamayacağını bildirdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının oldukça verimli geçtiği belirtilirken, il başkanları toplantılarının önümüzdeki aylarda da devam edeceği ifade edildi. Toplantıda ayrıca diğer il başkanları da toplantıya ev sahipliği yapmak istediklerini ve bundan sonra sırasıyla her il başkanının toplantıya ev sahipliği yapmalarının uygun olacağı görüşünü ilettiler.

AK Parti Rize İl Başkanı Alim'in katılımları dolayısıyla teşekkür ettiği il başkanları toplantısı sonrasında  Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar tarafından Merhum Başbakan ve Milli Görüş Hareketi Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Davam" adlı kitabı İl Başkanlarına hediye edildi.

rizede-il-baskanlari-topla.jpg