Rizeli Muhtarlar: Güçlü Bir Rize, Güçlü Bir Türkiye İçin 7 Haziran'da Erdoğan'a Sahip Çıkacağız

Rizeli Muhtarlar: Güçlü Bir Rize, Güçlü Bir Türkiye İçin 7 Haziran'da Erdoğan'a Sahip Çıkacağız
Rize’de Derepazarı ilçesine bağlı köylerin muhtarlarının 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’yi destekleyeceklerini açıklamalarının ardından Rize Merkez’e bağlı köy ve belde muhtarları da “7 Haziran’da Ak Parti” dedi.

Rize Merkez İlçeye bağlı köy ve belde muhtarları Rize Öğretmenevi’nde düzenledikleri toplantıda istikrarın ve hizmetlerin devamı için AK Parti’ye olan desteklerini dile getirdiler. Muhtarlar, Güçlü bir Rize ve Güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıkacaklarını ve 7 Haziran'da desteklerinin Ak Parti'den yana olacağını kaydetti.

Köydes programları ve köylere yapılan hizmetler konusunda memnuniyetlerini ifade eden muhtarlar, Rize’nin büyük projelerinden Ovit Tüneli, Lojistik Merkez, Havalimanı, Güney Çevre Yolu ve Salarha Tüneli’nin tamamlanması için mevcut hükümete desteğin devam etmesi gerektiği mesajını verdiler.

rize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(1).jpg

“İSTİKRARLI BİR İKTİDARA İHTİYAÇ VARDIR”

Muhtarlar adına konuşma yapan, Kırklartepe Köyü Muhtarı İslam Karaosman, “Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını Rize’de yapılacak oldan Lojistik Merkezin, Ovit Tüneli’nin, Havalimanının, Güney Çevre Yolu’nun ve Salarha Tüneli’nin kısacası bu devasa projelerin bitirilebilmesi için, güçlü ve istikrarlı iktidara ihtiyaç vardır. Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaktır” diye konuştu.

“KÖYDES SORUNLARI ÇÖZÜYOR”

Ortapazar Köyü Muhtarı Abdülkadir Demirci, “Eskiden köylerde bir iş makinası görüldüğü zaman ‘Vuu Nafanun arabasi nereden geldi’ diye hayretler içerisinde kalırdık. Bu gün ihtiyaç duyulduğunda telefonla köylerde makine parkı kurabiliyoruz. Çok şükür, KÖYDES sayesinde tüm sorunlara çözüm odaklı karşılık bulunuyor”

rize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(7).jpg

“İSTEDİĞİMİZ HİZMETLERİ KÖYÜMÜZE GETİREBİLİYORUZ”

Yemişlik Köyü Muhtarı Sultan Koç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği mücadeleyi ve aldığı kararları sonuna kadar destekliyor ve katılıyorum. Muhtarlar olarak köylerimize hizmet alabilmek için kamu kurum ve kuruluşlarına gidip elimiz boş bir şekilde geri döndüğümüz istisnadır. Azından az, çoğundan çok, hep istediğimizi elde ettiğimizi düşünüyorum”

“SALARHA TÜNELİ TABELASINI GÖRÜNCE HEYECANLANIYORUM”

Camidağı Köyü Muhtarı Recep Sadıkoğlu, “Salarha Tüneli’nin tabelasını gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Salarha Tüneli’ni sadece AK Parti iktidarı bitirir”

“İSTİKRAR VE HİZMETLER DEVAM ETSİN”

Pekmezli Köyü Muhtarı Recep Yılmaz, “Trafik lambalarından tutun viraj aynalarına kadar, asfalttan tutun köyüme gelen suya kadar, bir çok alanda çok büyük hizmetler yapılmıştır. Bunları göz ardı edemeyiz. İstikrarın sürmesi, hizmetin devam etmesi için, hükümetimize destek veriyorum”

rize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(2).jpgrize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(3).jpgrize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(4).jpgrize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(5).jpg

rize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(6).jpgrize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(8).jpgrize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(9).jpgrize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(10).jpg

rize-merkez’e-bagli-koy-ve-belde-muhtarlari-7-haziran’da-ak-parti-dedi-(11).jpg