Rize'de cinayetin perde arkası

Rize’de eşinin eski patronunu öldürdükten sonra intihar eden kişi, ardında bıraktığı mektupta oğlunun ter kokulu atletiyle gömülmeyi vasiyet etti.Rize’de Cumartesi gecesi eşi Ülkü Şahin’in eski patronu Muhammet Abdullah Yumuşak’ı (42) aracının içerisinde

Rize'de cinayetin perde arkası

Rize’de eşinin eski patronunu öldürdükten sonra intihar eden kişi, ardında bıraktığı mektupta oğlunun ter kokulu atletiyle gömülmeyi vasiyet etti.

Rize’de Cumartesi gecesi eşi Ülkü Şahin’in eski patronu Muhammet Abdullah Yumuşak’ı (42) aracının içerisinde kafasına silahla ateş ederek öldürdükten sonra Gündoğdu Sahili'nde tabancasıyla başına ateş ederek intihar eden İbrahim Şahin’ın (33) cebinden çıkan mektup okuyanların yüreklerini dağladı.

Balık adamlar tarafından cesedi denizden çıkartılan Şahin’in cebinden çıkartılan ıslanmış mektupta geride kalanlarına yazdığı vasiyet yer alıyor. Mektupta Şahin, yakınlarından 3 yaşındaki oğlu Çağatay Akın Şahin’in velayetinin kesinlikle annesine verilmemesini isteyerek, oğlunun ter kokulu bir atleti ile gömülmek istediğini belirtiyor.


20150427aw395929_01.jpg"GÖMÜLMEDEN ÖNCE ANNEM VE OĞLUM ÖPSÜNLER BENİ"

Mektupta, “Ben öldükten sonra oğlum Çağatay Akın Şahin’in velayetinin annesi Ülkü Şahin’e hiçbir şekilde verilmemesini arz ediyorum. Oğluma iyi bakın. Kırmayın incitmeyin. Çok yaramaz ama çok iyi, zeki bir çocuktur. Çok akıllıdır. Beni oğlumun kokusu olan bir eşyası ile gömün. Ter kokusu olan bir atleti ile gömün beni. Gömülmeden önce annem ve oğlum öpsünler beni. Bu hayatta beni gerçekten öpen bir onlardı. Oğlumu kim alırsa her yıl onu mezarıma getirsin. Herkes bana hakkını helal etsin. Herkese hakkımı helal ediyorum ama karım olacak şerefsize hakkımı helal etmiyorum. Bunlar hayattaki son isteklerimdir. Lütfen saygı gösterin” yazdığı belirtiliyor.

Öte yandan; Yumuşak'ın memleketi Bursa'da toprağa verileceği öğrenilirken, cenazesi Trabzon Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Bursa'ya gönderilecek.

OLAY

Cumartesi gecesi Çiftekavak Mahallesi’nde yaşanan olayda, Muhammet Abdullah Yumuşak (42) aracının içerisinde başından silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Olay sonrası geçmişte Yumuşak’ın iş yerinde çalışan Ülkü Şahin’in eşi İbrahim Şahin (33), yakınlarını telefonla arayarak cinayeti namus yüzünden işlediğini ve kendisinin de intihar edeceğini söylemişti. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Şahin’in cansız bedeni Gündoğdu sahilinden çıkartıldı. İntihar eden Şahin’in üzerinden vasiyetinin yazılı olduğu mektup çıktı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

20150427aw395929_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler