1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’den Hopa’ya 750 öğrenci katıldı
Rize’den Hopa’ya 750 öğrenci katıldı

Rize’den Hopa’ya 750 öğrenci katıldı

Hamidiye Çözüm Koleji tarafından 4 ile 7. sınıflar arası bursluluk sınavı yapıldı.

A+A-

Bursluluk sınavına hem devlet okullarında hem de özel okullarda eğitim gören Rize’den Hopa’ya kadar geniş bir coğrafyada ikamet eden 750 öğrenci katıldı. Hamidiye Çözüm Koleji’nde burslu okumak isteyen öğrenciler sınava yoğun ilgi gösterirken sınavda öğrenciler kadar velilerde büyük heyecan yaşadı.

Sınav başvurusunun üst düzeyde olduğunu belirten Çözüm Koleji Müdürü Bahri Kâhya, sınava katılım sağlayan tüm öğrencilere ve velilerine teşekkür etti.

Kahya, “Başarılı bir sınav maratonu geçirdik ve yoğun ilgi için bölge halkına teşekkür ediyorum. Kısa zaman sonra sınav sonuçlarımız açıklanacak ve bu sınav sonuçlarına göre burslu öğrenci kabulüne başlayacağız” dedi.

Eğitimde gösterdikleri başarının yanı sıra soysal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini belirten Kâhya, amaçlarının başarılı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız