Advert
Advert
Advert

RİZE’DEN ERZURUM KAVUŞTURAN’A KALPLER ISITILDI

RİZE’DEN ERZURUM KAVUŞTURAN’A KALPLER ISITILDI

RİZE’DEN ERZURUM KAVUŞTURAN’A KALPLER ISITILDI
RİZE’DEN ERZURUM KAVUŞTURAN’A KALPLER ISITILDI admin

Master 6 Programı Topluma Hizmet Modülü kapsamında başlatmış olduğumuz Kardeş Okul Projesi için Erzurum Kavuşturan İlk-Orta Okul öğrencilerinin kışlık kıyafet ihtiyaçları için bir araya geldi.  

Master 6 Programın kapsamında gerçekleştirilen Topluma Hizmet Modülü; sadece Lise Programı olarak kalmadı bütün okul seferber oldu ve beraber çalıştı. Okulumuzun Değerli Velileri ve öğrencileri Erzurum Kavuşturan İlk-Orta Okulu öğrenciler için kışlık kıyafet alışverişi yapıp, kardeşlerinin kalplerini ısıttılar.

Aralık ayında başlatmış olduğumuz yardım kampanyamız Ocak ayının ilk haftasına kadar devam ederek, 11.01.2020 günü Rize Bahçeşehir Koleji Lise İdare ve öğretmenleri tarafından Kavuşturan Okuluna teslim edilmek üzere yola çıktı. Erzurum Kavuşturan Okulu tarafından sevgi ve mutlulukla karşılanan öğretmenlerimiz Kavuşturan öğrencilerinin mutluluğuyla ısındı.

Master 6 Nedir ?

Master 6 bireyin, değişen toplumsal koşullar ve teknolojik çağı yakalama ihtiyacı doğrultusunda dünya vatandaşlığına geçişini hedefleyen bir programdır.

Program yaşamın tüm alanlarına dair bireyin donanımlı bir şekilde gelişimini sağlayacak 6 farklı modülden oluşur.

Beceri Geliştirme Modülü

Fiziksel Gelişim Modülü

Kişisel Gelişim Modülü

Topluma Hizmet Modülü

Uygulamalı Mesleki Gözlem Modülü

Zorunlu Sertifika Modülü

Bahçeşehir Okulları Liselerinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 9. Sınıflarda pilot olarak uygulamaya geçecek olan Master 6 programı, “Stem+A Uygulamaları” ve “21. Yüzyıl Becerilerini” temel alarak hazırlanmıştır. Bu program öğrencilerimizin yaşamsal kazanımlarını artırmanın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışı üniversite kabullerinde etkili olacak şekilde tasarlanmıştır. Programın Vizyonu; Öğrencilerimizi 21. yüzyıl yaşam ve kariyer becerileri ile donatarak geleceğin liderleri, bilim insanları ve global ekonomi içinde rekabet edebilen, üretken, başarılı ve kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır. Programın Hedefleri; Öğrencilere müfredat programının akademik kazanımlarının yanı sıra kendine değer verme, yeteneklerini keşfetmelerini sağlama fiziksel, zihinsel, sosyal kapasitelerini ve buna bağlı olarak özgüven düzeylerini artırma,

-Toplumun geleceğinde nasıl bir rol alacağını, hangi mesleği, hangi yeterliliklerle yapabileceği konusunda farkındalık sağlama,

-Toplumsal duyarlılık ve farkındalığı sağlama, birey olma ve aidiyet duygularını besleme,

-Modern ve teknolojik yaşamın beraberinde getirdiği dünya vatandaşlığı kavramını benimsetme,

-Evrensel hoşgörü ve barış duygusunu benimsemiş, farklı kültürlere duyarlı bireyler yetiştirmektir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!