Rize'de Muhtarlardan AK Parti’ye Tam Destek

Rize'de Muhtarlardan AK Parti’ye Tam Destek
Rize’nin Derepazarı ilçesine bağlı köy muhtarları 7 Haziran’da Ak Parti’den yana tavır aldı.

Rize’nin Derepazarı ilçesine bağlı köy muhtarları adına açıklama yapan Bahattinpaşa Köyü Muhtarı Aziz Topal, KÖYDES programları kapsamında hizmetleri eksiksiz olarak aldıklarını ve Türkiye’deki siyasi istikrarın devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Topal açıklamasında şu ifadelere yer verdi;“Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırım imkânlarından özellikle ilimiz ve köylerimiz AK Parti iktidarı döneminde ciddi anlamda istifade etmiştir. 13 yıldır siyasi istikrarın devam etmesine bağlı olarak köylerimiz her geçen yıl ana sorunlarını büyük ölçüde çözmüş bulunmaktadır.

AK Parti iktidarı döneminde KÖYDES programına geçilmiş ve program ile köylerimiz her soruna çözüm odaklı karşılık bulmuştur.

Hiçbir köy ayrımı yapılmadan hizmet odaklı çalışan ve taleplerimizin her zaman karşılık bulduğu, Ankara’yı Rize’ye taşıyan Rize Milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Köylerinden çöpü toplanan bir Rize, çıtasını yükseltmiş, kanalizasyonların şebekeye bağlanması çalışmalarına sıra gelmiştir. Bu çalışmalar ancak bir siyasi iktidarın sürekliliği ile mümkün olacağına inancımız tamdır.

derepazarli-muhtarlardan-ak-parti’ye-destek--1.jpg

Köyüne herhangi bir iş makinesi geldiği zaman adeta bayram sevincine bürünen bir vatandaş profili ortadan kalkmış ihtiyaç duyulan makine bir telefon ile en kısa zamanda ayağımıza gelir duruma gelmiştir.

Yeni Türkiye yolunda bu değişime hiçbir muhtarın kayıtsız kalamayacağı inancı içerisindeyiz.

Adeta köylerimiz şehir merkezleriyle yarışır hale gelmişken taleplerin sonsuz imkanların kısıtlı olduğunu bilen bizler bu istikrarın devam etmesinden yana olduğumuzu halkımızın bu doğrultuda seçimde değerlendirme yapacağına ve Yeni Türkiye yolunda katkı sağlayacağına inancımız tamdır.

Desteklerinden dolayı Rize’mizin evladı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, milletvekillerimize, AK Parti Rize İl Başkanına, Rize İl Genel Meclisi Başkanına ve İl Genel Meclis üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarken bu seçimin ilimize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederiz”