Rize’de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Dereceye Girenler Belli Oldu

Rize’de Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Dereceye Girenler Belli Oldu
Rize’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliğinin düzenlediği kurumlar arası voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında bayanlarda Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, erkeklerde ise Rize Voleybol İl Hakem Kurulu 1. oldu.

Erkeklerde 12, Bayanlarda 4 takımın katılımı ile Tevfik İleri Anadolu Lisesi Spor Salonu ve Yenişehir Spor Salonunda oynanan müsabakaların sonunda dereceye girenler de belli oldu. Bayanlarda Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün birincilikle bitirdiği turnuvada İl Sağlık Müdürlüğü ikinciliği kazandı. Özel Şar Hastanesi ise bayanlar kategorisinde 3.’lüğü elde etti. Rize Voleybol İl Hakem Kurulunun şampiyonluğuyla sona eren erkekler kategorisinde ise ikinciliği Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, üçüncülüğü ise İl Sağlık Müdürlüğü kazandı.

Turnuva hakkında Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Rize’de sporun tüm branşlarına her yaş kesiminden büyük ilgi ve alaka olduğunu kaydederek, “Bu bağlamda bizlerde kurum olarak hem altyapı hem de bu tür sportif faaliyetlere ağırlık veriyoruz. Kurumlar arası voleybol turnuvasında kurumlar arası birlik ve beraberliği, çalışanlarımızın arasındaki kaynaşmayı sağlamayı amaçladık. Bugün burada bulunan ve müsabakaları izleyen seyirci ve aile bireylerimiz, bize amacımıza ulaştığımızın ve ne kadar doğru yolda olduğumuzu göstermiştir. Kurumlar arası voleybol turnuvasına katılan ve dereceye giren takımları tebrik ediyorum. Bundan sonra da kurumlarımıza yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz." dedi.

rize’de-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-1.jpgrize’de-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-2.jpg