Rize’de Fenerden Gelenler Kayıp!

 


Rize’de Fenerden Gelenler Kayıp!

Vedat Muriqi transferi karşılığı takasta kullanılan genç oyuncular ve kiralık olarak bir yıllığına yeşil – mavili takıma imza atan Fenerli oyuncular Rizespor’un yedek kulübesinden çıkamadılar.

Yaz transfer dönemi Fenerbahçe takımında Rizespor’a bonservisi ile gelen kaleci Tarık Çetin, Burak Albayrak henüz ligde hocasından süre alamazken, bir diğer bonservisi ile gelen Mahsun Çapkan ise transferin son günlerinde Eyüpspor’a kiralık olarak gönderilmişti.

Yeşil – mavili takıma bir yıllığına kiralık olarak gelen Barış Alıcı ve Oğuz Kağan Güçtekin ikilisinden ise sadece Barış Alıcı, Sivasspor maçının uzatma dakikası içinde hocasından görev almıştı.

Kartal; “ Üzülüyorum”

Rizespor teknik direktörü İsmail Kartal, kadroda 14 yabancı oyuncu bulunduğunu, kural gereği iki yabancı oyuncunun tribüne çıkması gerektiğini hatırlatarak;” İki oyuncuyu mecburen dışarı çıkarmak gerekiyor ve ben bu duruma çok üzülüyorum. Herkes kadroya girmek ve oynamayı hakkediyor. Herkesin bir zamanı var, hakkettiği kadar, çalıştığı kadar, rakibe göre herkes gereken şansı alır. Talbi, Sasse, İsmael.. “

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ahmet TRİZE

     21 Eylül 2019 10:36
         

    HASAN KARTAL KAZIĞI

Yorum Yapın