Rize’de Ağlatan “ÖZEL” Toplantı

Rize’de Ağlatan “ÖZEL” Toplantı
Rize’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hemşin İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Doruk için Rize İl Genel Meclisi’nde düzenlenen anma programı gözyaşlarına sahne oldu.

Rize’de 1 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hemşin İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Doruk için Rize İl Genel Meclisi’nde anma programı düzenlendi. Doruk’un ailesinin de katıldığı programda Doruk için hazırlanan slayt gösterimi sırasında Doruk’un eşi Huriye Doruk gözyaşlarına boğuldu.

merhum-hakan-doruk,-il-genel-meclisi’nde-anildi-(3).jpg

Rize İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantılarının birinci birleşiminde, 1 Mayıs 2015 Cuma günü vefat eden Hemşin İl Genel Meclisi Üyesi Merhum Hakan Doruk anıldı.

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı Başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi Üyelerinin yanı sıra Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl, Merhum Hakan Doruk’un eşi Huriye Doruk ile oğlu Emre Doruk, yedek listeden Merhum Hakan Doruk’un yerine gelen Erkan Ataman ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları ve İl Özel İdaresi Birim Müdürleri katıldı.

merhum-hakan-doruk,-il-genel-meclisi’nde-anildi-(2).jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Hemşin İl Genel Meclisi Üyesi Merhum Hakan Doruk’un biyografisinin okunmasıyla başlayan toplantıda, hazırlanan yedi dakikalık slayt gösterisi, Eşi Huriye Doruk, Oğlu Emre Doruk ile toplantıya katılanlara duygulu anlar yaşatmasına neden oldu.

merhum-hakan-doruk,-il-genel-meclisi’nde-anildi-(4)-001.jpgmerhum-hakan-doruk,-il-genel-meclisi’nde-anildi-(2)-001.jpg

Slayt gösterisinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına söz alan Pazar İl Genel Meclisi Üyesi Osman Nuri Hasçelik, “Değerli arkadaşımız Hakan Doruk’un aramızdan ayrılmasından bugüne kadar, kederli ailesini ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayıp acılarımıza ortak olan başta Meclis Başkanımız Mehmet Kazancı olmak üzere Vali Yardımcımız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl’e, İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımıza ve İl Özel İdaresi personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

merhum-hakan-doruk,-il-genel-meclisi’nde-anildi-(5).jpg

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, ise toplantıda yaptığı konuşmada “İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşımız Hakan Doruk’un bir ay önceki ani vefatı bizleri fevkalade üzmüştür. Bugün, arkadaşımızı aramızdan ayrılışının birinci ayında bu tür bir faaliyetle anıyoruz. Ailesini de davet ederek, acılarını birlikte paylaştık. Yeri mekanı cennet olsun. Kederli ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Hakan Doruk beyin yerine yedek listeden gelen Sayın Erkan Ataman beye de başarı dileklerimi bildiriyorum.” şeklinde konuştu.

merhum-hakan-doruk,-il-genel-meclisi’nde-anildi-(1).jpg

merhum-hakan-doruk,-il-genel-meclisi’nde-anildi-(6).jpg