Rize Sağlık Müdürlüğünden Öğrencilere Destek

Rize Sağlık Müdürlüğünden Öğrencilere Destek
Rize İl Sağlık Müdürlüğünce “Sağlığım İçin Projesi” kapsamında 5. ve 8. sınıflar arasındaki öğrencilerin sağlık okuryazarlığını artırmak amacıyla hazırlamış olduğu not defterlerinin tanıtımı ve dağıtımı gerçekleştirildi.

Rize Merkezde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından düzenlenen sınıflar arası bilgi yarışmasına okul idaresinin daveti üzerine öğrencilere destek amaçlı Müdürlüğün Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı Sağlığın Geliştirilmesi Birimi katılım sağladı. Rekabetin yoğun yaşandığı yarışmada sınıf öğretmenlerinin ve öğrencilerin heyecanına ortak olundu.

Yarışma sonrası öğrencilere ödül olarak Bakanlığın “Sağlığım İçin Projesi” kapsamında 5. ve 8. sınıflar arasındaki öğrencilerin sağlık okuryazarlığını artırmak amacıyla hazırlamış olduğu not defterlerinin tanıtımı ve dağıtımı gerçekleştirildi.

İçinde minyatür çizimler ile el hijyeni, sağlıklı beslenme, hareketli yaşam, akılcı antibiyotik kullanımı, ağız ve diş sağlığı, temel ilk yardım ve teknolojinin doğru kullanımı konuları bulunan not defterleri öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

saglik-mudurlugunden-ogrencilere-destek-(2).jpgsaglik-mudurlugunden-ogrencilere-destek-(3).jpgsaglik-mudurlugunden-ogrencilere-destek-(4).jpgsaglik-mudurlugunden-ogrencilere-destek-(5).jpgsaglik-mudurlugunden-ogrencilere-destek-(6).jpgsaglik-mudurlugunden-ogrencilere-destek-(1).jpg