Rizeli Sporcular Trabzon’da Tarih Yazdı

Rizeli Sporcular Trabzon’da Tarih Yazdı
Trabzon’un Sürmene ilçesinde düzenlenen Muay Thai Dostluk Turnuvasında Rize Kardeşler Spor Kulubü Sporcuları 4’ü altın olmak üzere 9 madalya kazandı.

Trabzon’un Sürmene ilçesinde yapılan ve 3 gün süren iller arası Muay Thai Dostluk Turnuvası’nda Rize Kardeşler Spor Kulubü sporcuları madalyaları topladı. 16 ilin katılımıyla gerçekleşen turnuvaya 13 sporcuyla katılan Rize Kardeşler Spor Kulubü sporcuları, turnuvada 4 Altın, 3 Gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi-9.jpg

2015 yılı Türkiye ve Bölge Şampiyonalarına hazırlık maksadıyla yapılan turnuvada sporcularımız şampiyonalar öncesi kendi performanslarını değerlendirme fırsatı bulurken rakiplerine de ringi dar etti.

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi-1.jpg

Rize Kardeşler Spor Kulubü sporcularından gençlerde 54 kiloda Mert Uzarlı, 60 kiloda Onur Yılmaz ve 63,5 kiloda Samet Zurnacı ile büyükler kategorisinde 86 kiloda Mevlüt Ak turnuvada birincilik elde ederek altın madalyanın sahibi oldu.

67 kilo gençlerde mücadele eden Necati Şeker ile 71 kilo gençlerde Muhammet Yılmaz ve büyükler 67 kiloda Emirhan Muhaciroğlu ikincilik elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu.

74 kilo gençler müsabakalarında turnuvada yer alan İlhan Erdoğan ile 71 kilo büyüklerde yarışan Ramazan Yılmaz ise bronz madalya kazanan sporcularımız oldu.

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi--2.jpg

13 sporcusundan 9’unun madalya kazandığı turnuva sonrası Rize Kardeşler Spor Kulubü Antrenörleri Ahmet Cebir ve Ergün Çakmakçı yaptıkları açıklamada, sporcuların gösterdikleri başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, alınan 9 madalya ile Rize’nin adını Türkiye’ye duyurduklarını kaydetti.

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi--6.jpg

Sporcuların hepsini tek tek tebrik eden genç antrenörler, elde edilen başarıda desteklerini esirgemeyen Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e de katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Dostluk Turnuvasında sporcularımızın gösterdiği başarı neticesinde 4’ü altın olmak üzere 9 sporcumuz madalya kazandı. Sporcularımız çok güzel müsabakalar ortaya koydu ve aldıkları madalyalarla bizleri onure etti. Sonuçlar gayet güzel. Kulübümüze ve ilimize hayırlı olsun. Bundan sonraki turnuvalarda daha iyi sonuçlar elde etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Elde edilen başarıda bizlerden ilgi ve desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik Bey’in katkısı büyük oldu. Buradan bir kez daha Sayın Müdürümüze teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi--3.jpg

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi--5.jpg

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi-7.jpg

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi--4.jpg

rize-kardesler-spor-kulubu-surmenedeki-muay-thai-dostluk-turnuvasinda-madalyalari-topladi-8.jpg