MHP’li Kazmaz, “AKP’nin Uzantısı Olmayan Kesimlere Zulüm Yapılıyor”

MHP’li Kazmaz, “AKP’nin Uzantısı Olmayan Kesimlere Zulüm Yapılıyor”
Zaman Gazetesi Rize Temsilciliği’ne ziyaret eden MHP Rize İl Başkanı O.Cem Kazmaz, "Ülkede AKP’nin uzantısı olmayan kesimlere zulüm yapılıyor.” dedi.

MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz, Zaman Gazetesi ve Samanyolu TV’ye yapılan operasyonları kınadıklarını belirterek, “Gazetecilere zulüm yapılıyor, Atatürkçü öğretmenlere zulüm yapılıyor, ülkücü, bürokratlara zulüm yapılıyor. Bugün ülkede AKP’nin uzantısı olmayan kesimlere zulüm yapılıyor.” dedi.

Kazmaz, Zaman Gazetesi Rize Temsilciliği’ni ziyaret etti. Kazmaz’ı ziyarette Gazete Temsilcisi Mustafa Erdoğan ve Gazete Muhabiri Hızır İlyas Yıldırım karşıladı.

cem-kazmazdan-rize-zaman-gazetesine-destek-ziyareti-1.jpg

Zaman Gazetesi ve Samanyolu TV’ye yönelik yapılan operasyonlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Kazmaz,  “Türkiye’nin gittiği noktanın Hitler Almanya’sı bir noktaya gittiğini görüyoruz. Naziler Almanya’da iktidara geldikten sonra ne yaptılarsa bu hükümet de aynısını yapıyor. Kendisine bağlı bir yargı, polis, devlet, jandarma oluşturuyor. AKP iktidarını sandığa gömdüğümüz zaman bunların hepsinin hesabı da sorulacaktır. Gazetecilere zulüm yapılıyor, Atatürkçü öğretmenlere zulüm yapılıyor, ülkücü, bürokratlara zulüm yapılıyor. Bugün ülkede AKP’nin uzantısı olmayan her kesime zulüm yapılıyor.” dedi.

PARALEL YAPI GÜNEYDOĞU’DA

Kazmaz, asıl paralel yapının Güneydoğu’da olduğunu ifade ederek, “Ekrem beyi ben bugünkü Cumhurbaşkanımızın daha önceden uçaklarında başköşelerde gördüm. Samanyolu TV temsilcilerini de öyle gördüm. Bugün yapılan nedir? Ne değişti? Ne oldu? Ey AKP’li yöneticiler siz devletin uçağına silahlı terör örgütü mensuplarını mı aldınız? Bunların başka nedenleri var. Paralel devlet devletin içerisinde değil. Türkiye Cumhuriyeti’nde paralel devlet Güneydoğu’da. Oralarda bir PKK devleti var. oradaki sokakları, polisleri esir almış. Bütün bu yaşananlar aslında AKP’nin İmralı canisi Abdullah Öcalan için Oslo sürecinden sonra gelen ihanetlerin Türk halkından gizlenmeye çalışılmasıdır. 5 gündür medyaya yapılan darbeye kilitlendik. Hakkari’de neler oluyor? Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kürdistan bayraklarıyla donatılmış. Bunların hiçbirisine bakmıyoruz ve sadece basın katliamına odaklandık. Biz bu yaşananları en net bir şekilde protesto ediyor, kınıyoruz.” diye konuştu.