İddiaları İspatlayamayan Şerefsizdir

İddiaları İspatlayamayan Şerefsizdir
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu’ndan yalan ve iftiralarla dolu olay53 suçlaması…

Saadet Partisi  Rize Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu, yerel seçimler öncesi yalanlarını ortaya çıkaran olay53’e, ispatlayamayacağı çirkin ve asılsız iddialarla saldırıda bulundu. Allah'a havale ettiğimiz Bekaroğlu, eğer iddialarını ispat edemezse tıpkı bu iddiaları ortaya atan ve bozuk bir su vanası gibi su kaçıran kişiler gibi namerttir, şerefsizdir.

30 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, seçim döneminde yalanlarını ortaya çıkaran ve bunları kamuoyuna duyuran olay53 haber portalına resmi twitter hesabından çirkin ve asılsız iddialarda bulunarak, olay53’ün Çaykur’dan reklam alamadığı için doğru bilgilerle dolu olan Çaykur haberlerini yaptığını paylaştı. Ancak bekaroğlu'nun unuttuğu bir şey vardı o da kendisinin de daha önceden Çaykur ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile ilgili olay53'te yer alan aleyhte haberlerdi. Biz de buradan Bekaroğlu'na soruyoruz. Sen de mi Çaykur'dan reklam alamadın da Çaykur ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu aleyhinde açıklamalarda bulundun?

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu veya Çaykur Reklam Ajansı’ndan bir kez dahi reklam veya başka bir çıkar amaçlı talepte bulunmayan olay53 hakkında çirkin iddialarda bulunan Bekaroğlu, nedense bu iddialarını cevaplandıracak ve hayır cevabı verecek Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile görüşme gereği duymayarak bozuk bir su vanası gibi su almaya başladı. Tıpkı 30 Mart yerel seçimlerinde aldığı gibi.

Günlerdir hatta aylardır olay53’ü organize bir şekilde karalamaya çalışanlar listesine eklenen Bekaroğlu'nu da iddialarını ispata davet ediyor şayet bu iftiraları ortaya atanlar bunları ispatlayamazsa namerttirler, şerefsizdirler.

Bekaroğlu’nun bu twitini ispata davet  ediyoruz…

bekaroglu-olay53-twiti.jpg

mehmet-bekaroglu-caykur-olay53-iddiasi.jpg

Son olarak olay53 haber portalı olarak diyoruz ki; olay53'ün kurulduğu günden bugüne dek geçen 5 yıllık süreçte, bir tek kişi, kurum, kuruluş, parti, şirket, olay53'e reklam vermedim diye aleyhimde yalan haber yaptı diyemez.