Genç MÜSİAD Rize Üyeleri İftarda Buluştu

Genç MÜSİAD Rize Üyeleri İftarda Buluştu
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu geleneksel iftar programında üyeleriyle bir araya geldi.

Genç MÜSİAD Rize Şubesi yönetim kurulu tarafından organize edilen programa MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Trabzon Başkanı Mustafa Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, TOBB Genç Girişimciler Kurulu yönetimi, Genç MÜSİAD Rize Şubesi eski ve yeni dönem üyeleri katıldı.

İftar programında selamlama konuşması yapan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut DABAK, birlik ve beraberliğin, paylaşımın öneminden bahsederek gençlere Ramazan ayının öneminden ve güzelliklerinden söz etti. Genç MÜSİAD Rize yönetim kuruluna düzenledikleri iftar için teşekkürlerini sundu.

genc-musiad-rize-uyeleri-iftarda-bulustu-(2).jpg

Genç MÜSİAD Rize Şube Başkanı Esra Alemdaroğlu, programa katılımları çin Genç MÜSİAD Trabzon yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek,  geleneksel iftar programında yeniden bir araya gelmenin iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Filistin’in içinde bulunduğu sürecin ve Ramazan ayında Müslümanların yaşadığı kayıplar ve acıların sonlanarak refah ve huzura kavuşması için dualarımızda yer vermeyi birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmeyi vurguladı.

genc-musiad-rize-uyeleri-iftarda-bulustu-(3).jpg

Alemdaroğlu ayrıca, MÜSİAD Gençlik Kurulu tarafından başlatılan İsrail mallarını boykot çalışmasından söz ederek Genç MÜSİAD üyelerini bu konuda duyarlı ve istikrarlı olmaya davet etti. İftar programına katılan Genç MÜSİAD Trabzon yönetim kurulu Başkanı Mustafa Albayrak, programa katılmaktan ve Genç MÜSİAD Rize üyeleriyle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

İftar yemeğinin ardından düzenlenen istişare toplantısı ile program sonlandırıldı.

genc-musiad-rize-uyeleri-iftarda-bulustu-(4).jpg

genc-musiad-rize-uyeleri-iftarda-bulustu-(1).20140723190052.jpg

genc-musiad-rize-uyeleri-iftarda-bulustu-(5).jpg