Ekşioğlu Vakfından Ayar’a Ziyaret

Ekşioğlu Vakfından Ayar’a Ziyaret
Ekşioğlu vakfı başkanı Ali Ekşi ve beraberindeki heyet AK Parti Rize il Başkanı Hikmet Ayar’ı makamında ziyaret etti.

Ekşioğlu vakfı bu yıl uluslararası Ovit şenliklerinin 17.sini düzenliyor. Ekşioğlu vakfı başkanı Ali Ekşi beraberindeki heyetle birlikte, AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar’ı ziyaret etti. Ayar ve Ekşi yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili sohbet ederken, Ekşioğlu vakfının 17.sini düzenlemiş olduğu Ovit şenlikleriyle ilgilide konuştular.

AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar Ekşioğlu vakfının ve Rize Adına faaliyet gösteren en önemli vakıflardan biri olduğunu belirterek, “Sayın başkanımız ve beraberindekilere bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Ekşioğlu vakfı Rize adına faaliyet gösteren önemli vakıflarımızdan biridir.  Ovit’de her yıl yaptıkları şenliklerle binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor ve Rize’mize canlılık kazandırıyorlar. Bu denli büyük organizasyonlar Rize’miz adına gurur vericidir.”  dedi

32.20140725170730.jpg

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Ayar sözlerine şöyle devam etti, “ Önümüzde Türkiye cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimi var. İlk defa cumhurbaşkanı halk tarafından seçilecek ve bu seçimde en güçlü aday Rize’nin evladı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu Rizeliler için büyük bir onurdur. Tüm Rizeliler olarak 12 yıldır bu ülkede başarıyla başbakanlık yapmış Türkiye’yi dünyada adından söz ettiren, yaptığı hizmetlerle adeta Türkiye’ye çağ atlatmış bir Rizeliyi cumhurbaşkanı olarak görmek en büyük mutluluğumuz ve gurumuz olacaktır.  Bu anlamda tüm Rizeliler olarak başbakanımıza,  cumhurbaşkanlığı seçiminde en büyük desteği ana – baba ocağından vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Ekşioğlu Vakfı başkanı Ali Ekşi ise Ayar’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.