Başbakan Erdoğan'ın Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Başbakan Erdoğan'ın Seçim İrtibat Bürosu Açıldı
Rize'nin Evladı, AK Parti Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Seçim İrtibat Bürosu Rize'de Açıldı.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim irtibat bürosu açıldı.

Açılışa AK Parti Rize İl başkanı Hikmet Ayar, Rize milletvekilleri Nusret Bayraktar, Hasan Karal,  Rize belediye başkanı Reşat Kasap, İlçe belediye başkanları, Sivil toplum kuruluş başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

002.20140801171217.jpg

Seçim irtibat bürosunun açılışının ardına bir konuşma yapan AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar, Rizelilerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan 'a beklentini çok üstünde bir destek vereceğini belirterek şunları söyledi, "10 ağustos Cumhurbaşkanı seçim münasebetiyle başbakanımız, genel başkanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Rize'nin evladı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim irtibat bürosunu açıyoruz. Cuma saatinden sonra böyle bir seçim irtibat bürosunu açmak bizim için büyük bir onurdur. Rizeli hemşerilerim Rize'nin evladı Recep Tayyip Erdoğan'a Türkiye genelinde beklentinin çok üzerinde bir destek verecektir. 10 Ağustos da Türkiye'nin 12.  Cumhurbaşkanını seçerek yeni ufuklara, yeni dönemlere,  yeni hizmet atılımlarına adım atmış olacaktır."

001.20140801171232.jpg

AK parti Rize milletvekili Hasan Karal İse, seçim irtibat bürosunun özelde Rize'deki seçim sonuçlarına genelde ise Türkiye'deki seçim sonuçlarına ve bu seçim sonuçlarının etkileyeceği tüm dünya insanlarına hayırlar getirmesini Allahtan niyaz ederek, "Önümüzde ki pazar günü icra edeceğimiz bu seçimlerde partisi ne olursa olsun siyasi düşüncesi ne olursa olsun bütün Rizeliler Rize'nin evladı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermelidir. Çünkü bu seçimler bir genel seçim ve ya yerel seçim değildir. Bu milletin ilk defa önüne konan bir şansı ve çok önemli bir fırsatı önemli bir neticeye dönüştürebilme günüdür. Milletin doğrudan kendi başkanını, kendi reisini seçeceği bir gündür. Genel seçimlerde kendi düşüncesi doğrultusunda farklı partilere oy vermiş hemşerilerimiz olabilir. Ama bu seçimde inanıyorum ki milletin ve ülkenin geleceği adına Rize'nin yetiştirmiş olduğu ve Türkiye'yi 12 yıldan bu yana aralıksız yöneten başbakandan sonra Rize ilk defa kendi bağrından çıkardığı bir cumhurbaşkanı etrafında kenetlenecektir diye ümit ediyoruz. Burada yapılacak olan çalışmalar sonucunda 10 Ağustos akşamı Rize'den sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya farklı bir mesajın verilmesini diliyorum."

32.20140801171412.jpg