MENÜ

Risk almaya gerek yok

Abone Ol Google News

Fırtına için risk alarak oynamayı gerektirecek bir durum yok. Elbette ligde ilk 4 sıra içinde kalmak önemli ancak yeni sezon öncesinde takım iskeleti belirlenmeli, oyuna uyum sağlamış oyuncuların da takımda kalmasına odaklanılmalı.

Haberin Devamı

Trabzonspor için mağlubiyete rağmen oyun tarzından vazgeçmesini gerektirecek ne kadro genişliği ne de risk alarak oynamayı gerektirecek bir durum var. Abdullah Avcı'nın önünde yaptığı işten keyif almasını sağlamasının yanında yeni sezon öncesi takımın iskeletini belirlemek gibi hedefler var. Elbette ligde ilk 4 sıra içinde kalmak önemli ama daha önemlisi yeni sezon istenen oyunu oynayabilecek oyuncu kalitesine, uyum sağlamış oyuncuların takımda kalmasına odaklanmak şart.

Dar alan mecburiyeti...

Kasımpaşa ve Alanya maçlarına gelince... Kadro kaliteleri iyi ve boş alanda etkili iki takımdan Kasımpaşa biraz daha az topla çabuk kaleye giden, Alanya ise kaliteli kadrosuyla topa hakim olarak oynamaya başlayan bir takım. Trabzonspor için ise oyunu dar alanda oynama mecburiyeti her iki maç için de geçerli.

Haberin Devamı

Pozitif etki yaratır

Diğer taraftan forvet hattında işi biraz Nwakaeme'nin omuzlarından alarak Bakasetas ve Ekuban'ı da iyi kullanmak, skor yapabilmek için çok önemli. Son olarak Abdulkadir Parmak'ın dönüşünün de Trabzonspor'un topla daha fazla oynaması gerektiği dakikalarda pozitif bir etki yaratacağını düşünüyorum.

YORUM YAZ