Rıdvan Ertan hayatını kaybetti

Rıdvan Ertan hayatını kaybetti
17 Şubat 2021

Boluspor’un efsane ismi Japon Rıdvan lakaplı Rıdvan Ertan 76 yaşında hayatını kaybetti.

Uzun süredir hastanede tedavi gören Boluspor’un efsane isimlerinden Rıdvan Ertan’ın dün gece kalbi durdu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ertan sevenlerini yasa boğdu. İstanbul takımlarından Çapa’dan 1965 yılında Boluspor’a gelen Rıdvan Ertan 1980 yılına kadar kırmızı beyazlı takımımızda top koşturdu. Ertan, 1980 yılında Bandırmaspor’a transfer olmuştu. Efsane oyuncu Boluspor’un çeşitli kademelerinde de görev yapmıştı.

Rıdvan Ertan’ın cenaze yarın (Perşembe) öğle namazının ardından Paşaköy Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından Paşaköy Mezarlığı’na defnedilecek.  

3 yorum yapılmış

  • Ercan Türk 18 Şubat 2021 - 11:58
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Türk futboluna damga vuran Efsane bir futbolcuydu...
  • Abdullah Önder Sıkıcıoğlu17 Şubat 2021 - 16:23
    Çok üzüldüm, epeydir rahatsız olduğunu biliyorum, maalesef pandemi koşullarında ziyaret etmek nasip olmadı, çok büyük futbolcuydu, hep dünyaya erken geldiğini düşündüğüm bir sporcuydu, izlediğim en iyi orta sahalardan birisiydi, şimdi olsa paha biçilmezdi, hem futbolculuğu zamanında hemde futbolu bıraktıktan sonra sık sık görüşürdüm, hep gülen yüzüyle hatırlayacağım, ışıklarda uyu ağabeyim, namıdiğer Japon Rıdvan.
  • Muammer Özer17 Şubat 2021 - 19:15
    Azraile çalım atamadin be Rıdvan abiciğim.Mekanın cennet olsun.Ailesine sabırlar diliyorum.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.