Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama: "Diagne'nin hareketi kırmızı kart"

17.02.2019 - 18:59 | Son Güncellenme: 17.02.2019 - 21:59

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama: "Diagne'nin hareketi kırmızı kart"

Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı yorumladı. Rıdvan Dilmen, maç hakkında neler söyledi? Diagne'nin pozisyonu kırmızı kart mı? Belhanda ve Feghouli'nin performansı hakkında neler söyledi? Hakem Halil Umut Meler ve Serkan Çimen'in performansı hakkınd ane düşünüyor?

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Galatasaray maçın tek hakimi"

Galatasaray 1-0'dan sonra hem 2-1'e getirdi hem de 4-1'e getirebilirdi. Galatasaray maça kötü başlamasına rağmen oyunun tek hakimi oldu.

"Maçın hakemiyle ilgili ben bir şey söylemek istemiyorum"

Maçın hakemiyle ilgili ben bir şey söylemek istemiyorum. Ben bütün hakem arkadaşlarla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Ne Ali Palabıyık'ı ne de Fırat Aydınus'u dün çok fazla bazı konularda eleştiremem. Hangi pozisyonda eleştiremem? Skrtel'in pozisyonu ve bugünkü Diagne'nin pozisyonuyla ilgili.

"Diagne kırmızı kart görmeliydi"

Riva'daki arkadaşlara soruyorum: Ben dün Skrtel'in pozisyonunu evde bir daha izledim. Pozisyon kırmızı.
Lütfedip de Fırat Aydınus'u çağıramadı Serken Çınar ve yanındaki. Bugün de oyunda durdu. Oyuncunun burnu kanadı. Diagne net bir kırmızı kart görmeliydi. Havada güzel bir çaktı. Skrtel dün nasıl çaktıysa Diagne de öyle çaktı.

"Bu hakemlerin hiçbirine güvenmiyorum"

VAR'a bakıyorlar da vermiyorlar. Onun da garantisi yok. Dün Fırat'ın bakıp da vermediği penaltı pozisyonu varya ben ona hiçbir şey demem. Burada baya bir vuruyor. Dün de Skrtel'in pozisyonunu birkaç açıdan gördüm. Her hafta VAR hakemi konuşmaya başladık. Riva'da ben bunara değil maç yönettirmem halı sahada maç yönettirmem. Ben sizin hiçbirinize güvenmiyorum futbol adamı olarak.

"Halil Umut Meler kardeşim sen haftaya nasıl maç yöneteceksin?"

Sen niye çağırmadın Ali Palabıyık'ı Halil Umut Meler kardeşim. Sen haftaya nasıl maç yöneteceksin?
Sen gördüğünü televizyondan veremiyorsun, çağıramıyorsun. Sen Serkan Çınar, ben sana nasıl yarın bir gün güvenip sahaya sokacağım. Bu yüzden mesele Türkiye'de teknoloji değil. İnsan.

"MHK'yi yediniz. Geçmiş olsun Sabri Çelik'i de yediniz"

MHK'yi yediniz. Geçmiş olsun Sabri Çelik'i de yediniz. Sen de gittin. Bunlarla bitiremezsin. Yıldırım Demirören ile oturup bunları konuşmamız lazım. Ha bildiğimden değil. Şu an Yıldırım beye de günah. Onun da bazı şeyleri kontrol altına alması lazım.

"Futbolu katlettiler. VAR'ın başındakiler futbolu katletti"

Serken Çınar size ben maç falan vermem. Amatör kümeden 3 tane adamı çağırırım bunlara maç vermem.
Futbolu katlettiler. VAR'ın başındakiler futbolu katletti. Ali Palabıyık'a bir şey diyemem.
Ben de maç yönetsem o tokatı göremeyebilirim.

"Rakip takımları mağdur ediyorsunuz"

Skrtel'in pozisyonunu da göremeyebilir. E onun için getirdiler sizi? O zaman siz kasıtlı şekilde rakip takımları mağdur ediyorsunuz. Bu kadar basit.

İLK YARI AÇIKLAMALAR SON

"Bugün Belhanda ve Feghouli müthiş oynadı"

RIDVAN DİLMEN İKİNCİ YARIYI DEĞERLENDİRDİ

Kasımpaşa ikinci yarı oynadığı 6 karşılaşmadan da mağlup oldu. Şu an Trzeguet üzerine odaklanmışlar. Diagne gidince öyle oldu. Ama Galatasaray oyun anlamında domine etti bugün. Bugün Belhanda ve Feghouli müthiş oynadı. Galatasaray son 2 haftada ise 7 gol attı.

"Yönetim istifa sesleri ise çok doğru değil"

Büyük takım ne demek? Sakin kalabilmek demek. Galatasaray 1-0'dan sonra iyi döndü. Kasımpaşa'da ise çözülmeler devam ediyor. Yönetim istifa sesleri ise çok doğru değil. Haksız rekabet içindeler.

"Galatasaray tecrübeli hocasıyla ve...""

Bu futbolun Galatasaray'ın tecrübeli hocası ve takımıyla 4-1'den sonra takımı gönreyim, Mitroglo'nu unutmaması ve Diagne'ye hocanın ihtar vermesiyle bitti.

"Yusuf Namoğu ekibi gitti ne fark edecek şimdi?"

Yusuf Namoğu ekibi gitti ne fark edecek şimdi? Teknoloji dediğimiz şey insanın kullandığı şey. İnsan kaynaklarımız da sıkıntı var. Özellikle Türk Telekom maçından sonra oynanan maçlarda hakemleri de darma dağın etti. (Halis Özkahya)

"Yusuf Erdoğan'ın halini gördüm içim yandı"

Bugünün kullanın. Ben hiçbir hakemin hiçbir sporcunun probşem yaşamasını istemem. Dün Yusuf Erdoğan'ın halini gördüm içim yandı. Rodallega penaltı kaçırdı bugün ve darmadağın oldu.

"Halil Umut Meler ve Serkan Çimen'e güvenmiyorum"

Bu VAR arkadaşlar haftaya Beşiktaş - Fenerbahçe maçına atansa ben bu hakemlere güvenmiyorum. Halil Umut Meler ve Serkan Çimen'e güvenmiyorum.

"Bu ülkeye bu hakemler ihanet ediyorlar"

Bu ülkeye bu hakemler ihanet ediyorlar. 2 gündür yaşadıklarımız nedir bizim. Sevgili Halil Umut Meler ve Serkan Çimen kardeşim bağlanın bize. İki sorum olacak size. Sen Skrtel için niye çağırmadın? Sen Diagne için neden çağırmadın. Çünkü korkuyorsunuz. Çünkü TFF'deki futol temsilcilerinden korkuyorsunuz.

Feghouli'nin performansı hakkında...

Feghouli son aylardaki formuna ve kilosuna bakarsa geçmişteki günlerini anlayacaktır. Şansı insanlar kendi alır. İyi futbolcuyu teknik direktör oynatır hazırsa oynatır. Fatih hoca da yetenekli oyuncu hastasıdır. Şu formu ile sezon başındaki formuyla arasında fark var ama Feghouli'nin.

"Atsana Pavelka'yı ikinci sarıdan"

Sanane Başakşehir'in, Galatasaray'ın şampiyonluğundan. Atsana Pavelka'yı ikinci sarıdan. Bu hakemlerden hiçbbir şey olmaz. 

"Sivas'ın golü bana göre ofsayttı"

Sivas bir gol attı. Bana göre pozisyon ofsayttı. Sonra VAR'a bakıldı golü verdi. Çizgi teknolojisinde kararı kim veriyor? İnsan. Ofsaytta sıkıntı nerede? Çizgileri hakemler çiziyor. Teknoloji çizmiyor. Teknolojinin bunu yapması lazım. Ama ne zaman yapılır onu bilemem...

"Diagne 15-20 gol atabilir..."

Diagne, Galatasaray ile bir sezonda 15-20 gol atabilir ama topun ona mutlaka gelmesi gerekiyor. Tanju Çolak şu an Galatasaray'da oynasın 40 gol atar.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler