SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Cüneyt Çakır için sert sözler

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kardemir Karabükspor - Galatasaray maçı değerlendirirken tartışmalı pozisyonlar için net ifadeler kullandı.

Rıdvan Dilmen'den Cüneyt Çakır için sert sözler - Sayfa 1

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kardemir Karabükspor - Galatasaray maçı değerlendirirken tartışmalı pozisyonlar için net ifadeler kullandı. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları; "Seleznyov çok gergin bir oyuncu. Sarı kartı var atılabilir. İki takımda da eksikler var. Galatasaray takımında güven var, Osmanlı deplasmanı geçti, Karabük’ü de geçerse önemli bir aday olacak. Savunma arkasına atılan ilk topla golü buldu Galatasaray."

Rıdvan Dilmen'den Cüneyt Çakır için sert sözler - Sayfa 2

"Dany, Podolski ve Bruma’ya karşı ilk yarıda üstünlük sağladı ama Selçuk ve Burak ikilisinin bir tipik golünü bu kez Selcuk, Yasin ikilisi gerçekleştirdi."

Rıdvan Dilmen'den Cüneyt Çakır için sert sözler - Sayfa 3

"Adana’da Medipol Başakşehir-Adana maçında Hüseyin Göçek’in verdiği golün etkisiyle, bugün Cüneyt Çakır, Yasin’e pozisyonu sordu. Yılların futbolun içindeki bir adamı olarak Yasin’in golü temiz, omuzuyla aldı topu. Cüneyt Çakır, Yasin’in pozisyonunda kaldı ve penaltıyı öyle verdi. Ucuz penaltı verdi."

Rıdvan Dilmen'den Cüneyt Çakır için sert sözler - Sayfa 4

"Karar doğru değil. 0-0 gitseydi, o penaltıyı vermezdi. Etki altında kalmamalı Çakır gibi bir isim. Yasin’e de ilk golü sormaması lazımdı. Çekip gitmeliydi. Seleznyov kendini abartılı attı penaltı pozisyonunda. İkinci sarıdan atılırdı. Verilmez o penaltı."