Haberler

Rıdvan Dilmen transferi açıkladı: Bu gece gelecek deniyor

Güncelleme:

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile adı anılan Marsilya'nın tecrübeli oyuncusu Gustavo transferi hakkında konuştu. Dilmen, "Gustavo bu akşam gelecek deniyor ama bilmiyoruz" dedi.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo'yu bu gece İstanbul'a getireceğini açıkladı.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki maçın devre arasında yayınlanan 'Yüzde Yüz' futbol programında, "Luiz Gustavo bu akşam gelecek deniyor, bilmiyoruz tabii, duyduklarımız bu. Ali Bey'in çok ısrarla peşinde koştuğu bir oyuncu. Önemli oyuncu." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den Gustavo yorumu: Bu gece gelecek deniyor

GUSTAVO İÇİN TEKLİF 7 MİLYON EUROYA YÜKSELTİLDİ

Yahoo'nun Fransızca edisyonunda görev alan muhabir Manu Lonjon'un haberine göre; Fenerbahçe, Luiz Gustavo için 4-5 milyon euro bandında olan teklifini 7 milyon euroya yükseltti.

Luiz Gustavo'yu göndermeyi daha önce düşünmeyen Marsilya ise 10 milyon euro'luk bir teklif gelmesi halinde kabul edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Luiz Gustavo Fenerbahçe Marsilya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Köylü MURTAZA:

la fener kim 7 m euro ya futbolcu almak kim. adamlar borç batağında zaten.

4
10
yanıtYanıtla
SERKAN:

BORÇ YATAĞINDA MI :D

yanıt0
yanıt1
Canmen:

gerekmez. . . savunmaya oyuncu lazim. . .

5
0
yanıtYanıtla
Luiz Gustavo:

Kanka ben ön liberoyum ancak stoperde de bir o kadar iyi oynarım. Jailson ile karıştırma beni. Gece görüşürüz :)

yanıt1
yanıt0
CANMEN:

GUSTAVO CANIM. . . SEN GAYET IYISIN, SENI WOLFSBURGTAN BERI TANIRIM. . . YALNIZ ORTASAHAMIZ VE öN LIBERO POZISYONUMUZ HATTINDEN FAZLA. VE BUNU TAKIM HALINDE öRTEBILIRIZ. . . VE UEFA MALI BAGLILIGIMIZ VAR. . . TAKIM OLMAMIZ EN BüYüK TRANSFER OLUR. . .

yanıt1
yanıt0
LUİZ GUSTAVO:

Hocayla bunların hepsini derinlemesine konuşacağız. Prensipte STOPER olarak anlaştığımızı sadece sen bil şimdilik :) Zanka ile elimizden geleni yaparız onda da sıkıntı yok. Bek lazım şuan. Başkan ve hoca da bunun farkında. Bir bek transferini de bitirebilirlermiş ayın 2''sine kadar.

yanıt1
yanıt0
CANMEN:

SAGOL. . . EKSIK OLMA GUSTAVO. :). .

yanıt0
yanıt0
Yeniçeri:

Ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşulalım vay vay

1
3
yanıtYanıtla
Spor kadar YAŞAM HAKLARINI KONUŞUN:

Spor önemli bir gelişimdir fakat aç insanlar varken bu kadar para orda dönüyor

1
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

HAKLISINDA. . . YALNIZ SADECE MILYONER FUTBOLCULARA BAKMA. . . BU SEKTöR BERABERINDE COOK KISIYE EKMEK VERIYOR. . . IS CEVRESI EPEY GENIS VE SüREKLI BIR GELIR MAAS ELDE EDILIYOR. . . ASLINDA EPEY NIMETLI BI SEKTöR. . . BU STADYUM YOLUNDAKI MEYVASUYU, KöFTE VESAYRE SATANINDAN BASLIYOR. . .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title